De realityserie De Verhulstjes krijgt een vijfde seizoen en die gaat heel leuk worden

De Verhulstjes

Instagram @gertverhulst

YAY! Realityserie De Verhulstjes krijgt een vijfde seizoen. De familie is ontzettend populair, in België maar ook zeker in Nederland. Vader Gert, stiefmoeder Ellen, zoon Viktor en dochter Marie doen gewoon ‘normale’ gezinsdingen maar dan net ff extra. Ze hebben een huis in Saint-Tropez en Gert is natuurlijk eigenaar van Studio100 in België dus die moet nog wel eens wat tv-optredens doen of kijken bij dochter Marie die zijn rol als sidekick van Samson heeft overgenomen. Seizoen 4 is nog niet zo heel lang uit, maar het gezin heeft goed nieuws: er komt ook een vijfde seizoen.

De Verhulstjes krijgen een vijfde seizoen en die gaat heel leuk worden

Gert en Ellen waren aanwezig op de première van Les Misérables en RTL Boulevard ging toch even vragen of ze meer weten over een eventueel nieuw seizoen. En ja hoor! Die komt er, dat vertellen ze vol enthousiasme. “Ik heb ook nooit het gevoel gehad dat we aan het werk waren”, vertelt Gert over het opnemen van de show. “We hadden niet verwacht dat de mensen zoveel interesse zouden hebben in ons dagelijkse leven.”

En nu komt er dus ook een vijfde seizoen. Wat kunnen ze daar al over kwijt? Nou, helaas nog niet zo heel veel. “Ik mag er nog niks over vertellen, maar we gaan iets heel leuks doen,” onthult Gert. Wat zou dat zijn?!

Missing Marcel

Helaas missen we wel één gezinslid.. hond Marcel is namelijk vorig jaar overleden. Dat zie je al in seizoen 4 van De Verhulstjes en dat betekent dus ook dat Leo de enige viervoeter zal zijn in seizoen 5. Wij hopen op een puppy, misschien bedoelen ze dat met ‘iets heel leuks’?!

Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn is nog niet bekend, waarschijnlijk einde van dit jaar of begin volgend jaar. We houden het in de gaten.

De realityserie De Verhulstjes krijgt een vijfde seizoen en die gaat heel leuk worden

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte