De originele kledingstukken en probs uit ‘Succession’ zijn te koop

NSMBL 1 2024 01 03T110004.837

HBO | Heritage Auction

Op 28 mei kwam de finale-aflevering van de HBO-serie Succession uit. Na vier seizoenen kwam er een einde aan de bekroonde serie. Mis jij de show nog steeds? Dan kan jij nu een beetje Succession in huis halen.

Let op! Dit artikel kan spoilers bevatten. Als je de serie nog niet af hebt gekeken, lees dan niet verder. 

Props uit Succession nu te koop

Nu de serie officieel ten einde is, zijn alle probs ook niet meer nodig. HBO besluit de accessoires uit de serie te veilen via Heritage Auctions, een veilingplatform voor collectors items. Succession heeft grote invloed gehad op de popcultuur van 2023. Denk aan de boost die het gaf aan de quiet luxury esthetiek. Dat veel mensen de probs in huis willen halen, is daarom geen verrassing.

De veilig duurt tot en met 13 januari. Je kunt jouw favoriete items dus nog kopen, als je maar genoeg geld biedt. Op de veiling zijn alle leden van de Roy-familie vertegenwoordigd, van patriarch Logan Roy tot cousin Greg. Wij zetten onze favoriete items hieronder op een rij.

De begrafenisspeech van Roman Roy voor Logan

De vier originele roze kaarten met wat bedoeld was als Romans toespraak op de begrafenis van zijn vader. De toespraak is met de hand geschreven in zwarte inkt in een reeks opsommingen. Het hoogste bod is nu 1300 dollar.

Veilig probs succession Heritage Auction

Het Doderick-kostuum van cousin Greg

Dit zeer herkenbare kostuum werd gedragen door Greg Hirsch (Nicholas Braun) in de eerste aflevering van Succession tijdens zijn eerste werkdag bij Waystar Adventure Parks. Het hoogste bod is nu 825 dollar.

succession probs veiling Heritage Auction

Forbes Magazine met Kendall Roy op de voorkant

Origineel Forbes Magazine, met Kendall Roy (Jeremy Strong) op de cover onder de kop: “The Heir With the Flair, Kendall Roy on the future of broadcasting and media”. Het hoogste bod is nu 1300 dollar.

succession probs veiling (1) Heritage Auction

Waystar|ROYCO ID Badge van Kendall

Kendall probeert het gebouw binnen te komen met zijn badge nadat hij zijn vader en het bedrijf (alweer) heeft verraden in seizoen 3. Het hoogste bod is 1050 dollar.

succession probs veiling (2) Heritage Auction

De Prada, Lanvin en Saint Laurent schoenen van Kendall Roy

Als je een modieus slaatje wil slaan, dan is dit je kans. De schoenen van Kendall staan te koop. Het hoogste bod is 160 dollar.

succession probs veiling (3) Heritage Auction

De powersuit van Shiv Roy

De powersuit van Shiv Roy is ook te koop. Duidelijk zichtbaar gedragen door Shiv Roy terwijl haar man Tom (Matthew Macfadyen) hun schikking ter sprake brengt aan de eettafel en later als haar vader haar vertelt dat ze een aantal maanden managementtraining moet volgen voordat ze CEO wordt. Het hoogste bod is 76 dollar.

succession probs veiling (4) Heritage Auction

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte