De originele cast van Mean Girls is samen gespot op een filmset (!!!!)

mean girls

TMDB

This is not a drill – de originele cast van Mean Girls is gespot, terwijl ze samen aan het filmen zijn. In roze outfits. Ja, dat kan geen toeval zijn. Wat is hier aan de hand?!

De cast van Mean Girls is samen gespot op een filmset

Het is al een tijdje bekend dat er een nieuwe film aan zit te komen, namelijk Mean Girls the Musical. Toch is er iets geks aan de hand, want de originele cast zou daar helemaal niet in terugkomen. “Paramount Pictures wil de dames niet betalen wat ze waard zijn”, aldus een bron eerder dit jaar. “Alle vier de dames waren bereid om terug te komen, maar Paramount heeft geen respect gehad voor wat ze waard zijn. Op dit moment zijn de onderhandelingen vastgelopen.”

Renee Rapp vertolkt de rol van Regina George en Christopher Briney speelt Aaron Samuels. Christopher ken je misschien beter als Conrad uit The Summer I Turned Pretty. Geen plek dus voor de ‘oude garde’, de OG’s: Lindsay Lohan, Amanda Seyfriend, Lacey Chabert en Rachel McAdams.

TikTok verklapt anders..

Toch lijkt het er op dat onze favoriete Mean Girls toch op één of andere manier meedoen, of met iets anders bezig zijn. Lindsay, Amanda en Lacey zijn nu namelijk gespot op een filmset.. SAMEN. Amanda en Lacey dragen roze, Lindsay niet. Dat klinkt wel heel bekend.. #youcantsitwithus.

Bekijk de paparazzi-shots hier en oordeel zelf. Denk jij dat ze tóch aan de film meedoen?

Toch mist er één iemand

De oplettende kijker ziet wel dat er één persoon niet genoemd wordt of in beeld komt en dat is Rachel McAdams, ofwel de iconische Regina George. Was ze die dag niet aanwezig, doet ze niet mee of misschien in een andere vorm?! Wij zijn nu zó ontzettend benieuwd. Eén ding is zeker: geweldig is het nu al. Wat ze ook produceren.

Een TikTokker denkt dat ze ‘een reclame filmen’ voor de nieuwe Mean Girls film, dus dat betekent ze helaas zelf niet meedoen. Maar wat we net al zeiden.. nog steeds amazing.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte