de nieuwe film met Lindsay Lohan

A9 09528 3 R


Irish Wish, Lindsay Lohan as Maddie Kelly. Cr. Patrick Redmond / Netflix © 2024

Netflix 2024

Lindsay Lohan is terug op het witte doek! Ze heeft weer een hoofdrol te pakken in de Netflix rom-com Irish Wish. De trailer is net uit en ook in deze film verovert ze weer de harten van haar mannelijke tegenspelers.

Wij zetten de belangrijkste informatie op een rijtje.

Waar gaat Irish Wish over?

Maddie (Lohan) heeft altijd al gevoelens gehad voor de charismatische Paul. Maar als hij zich verlooft met haar beste vriendin, zet ze haar gevoelens opzij om bruidsmeisje te worden op hun bruiloft in Ierland. Een paar dagen voor de grote dag doet Maddie een wens waardoor ze in een alternatieve realiteit (zei hier iemand Freaky Friday?) terecht komt.

In deze nieuwe realiteit is ze verloofd met wie ze denkt dat haar ware liefde is. Maar is dat wel zo? Een onverwachte ontmoeting laat haar zien dat je moet oppassen met wie je wenst.

Bekijk hier de trailer:

Lindsay Lohan in de hoofdrol

Lindsay Lohan kennen we natuurlijk allemaal van klassiekers als The Parent Trap, Just My Luck en Mean Girls. Maar na deze successen verdween ze een tijdje van het witte doek. Na een turbulente (zacht uitgedrukt) tijd, herpakte ze zich en zo verscheen ze twee jaar geleden in de kerstfilm Falling for Christmas. Hierin bewees ze maar weer eens dat ze de ster van de rom-com’s is, meestal met de nodige clichés erin verwerkt. Maar wij kunnen er geen genoeg van krijgen en Lindsay zelf gelukkig ook niet.

Wie spelen er nog meer in de film?

Naast Lindsay Lohan spelen er nog een aantal bekende (en minder bekende) sterren in de film. Hieronder de belangrijkste rollen op een rijtje:

Ed Speleers (die we allemaal kennen uit de Netflix-serie You) speelt James Thomas
Alexander Vlahos speelt Paul Kennedy
Ayesha Curry speelt Heather
Elizabeth Tan speelt Emma Taylor

Wanneer kun je Irish Wish zien?

Nog even geduld voor alle fans van Lindsay Lohan. De film is vanaf 15 maart exclusief te zien op Netflix.

Alvast in de stemming komen? Met deze romantische film wordt het wachten makkelijker.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte