de nieuwe datingshow met deepfake-technologie

deepfake

Netflix

Het laatste seizoen van Temptation Island: Love or Leave was volgens veel kijkers het saaiste seizoen ooit. Gelukkig komt Netflix met een dupe, maar deze versie is wel net even anders. In Falso Amor gaan vijf koppels de ultieme relatietest aan, maar door deepfake-technologie, is helemaal niets meer zoals het lijkt. Zullen de koppels elkaar vertrouwen of worden zij flink in de maling genomen door de technologie?

Ehhhhh..

Deepfake-technologie

In de serie zijn niet alle beelden die de deelnemers te zien krijgen ‘echt’. Opzich logisch, aangezien de naam van de serie vertaald Fake Love is. Tot nu toe moesten we alleen op Instagram opletten of de foto’s en video’s die we te zien krijgen wel echt zijn. Nu lijkt de technologie zo ver ontwikkeld te zijn dat er hele series mee gemaakt kunnen worden, wat stiekem ook best een klein beetje eng is. In Falso Amor worden er namelijk met behulp van de deepfake-technologie beelden gemaakt van situaties die helemaal nooit gebeurd zijn.

Falso Amor

Falso Amor is een Spaanse datingserie. Maar laat je zeker niet tegenhouden om de serie te kijken als je geen Spaans spreekt. Bij deze Temptation Island dupe wordt er namelijk een flinke dosis aan drama verwacht! De koppels worden net als bij Temptation Island van elkaar gescheiden en omgeven zich in een villa vol singles. Ook komt er een ‘kampvuur’ aan te pas, waar de grote uitdaging van de ultieme relatietest pas echt begint. De koppels krijgen namelijk beelden van hun partner samen met de singles te zien. Maar dit zijn niet zomaar beelden, hierbij moeten ze raden of dit een deepfake of echt beeld is. Dit levert dus aardig wat verwarring op. Want is hun partner nu écht aan het zoenen met een van de singles of is het de technologie die je voor de gek houdt? Een ding is zeker: dit gaat hoe dan ook voor drama zorgen.

Vanaf 6 juli is de nieuwe datingserie Falso Amor te zien op Netflix.

Wil deze bizarre Netflix-datingshow alleen maar relaties kapot maken?

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte