De mooiste en lelijkste looks van And Just Like That… seizoen 2

De mooiste en lelijkste looks van And Just Like That seizoen 2

The Movie DB

Eindelijk is het zover! Het veelbesproken tweede seizoen van ‘And Just Like That’ wordt vandaag gelanceerd op HBO Max en dat betekent dat er weer veel nieuwe looks te beoordelen zijn.

Dit zijn onze meest en minst favoriete outfits van Carrie, Miranda en Charlotte in ‘And Just Like That’ seizoen 2.

Het tweede seizoen van ‘And Just Like That’ lanceert vandaag

Alhoewel het eerste seizoen van de Sex and the City reboot niet per se héél goed ontvangen werd, is er goede hoop voor de nieuwe versie. Zo zijn er positieve roddels over een terugkeer van Kim Cattrall als Samantha Jones, wordt er gespeculeerd over een terugkomst van de ‘Sex’ die we kennen uit de oorspronkelijke serie en worden we zo nu en dan verrast met prachtige én verwarrende outfits die Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) en Charlotte York (Kristin Davis) dragen op de set. Precies daar nemen we je even mee doorheen, want er is heel wat te bijzonders te zien in de looks, gemaakt door het styling-duo Danny Santiago en Molly Rogers.

It’s a no

Bij onze eerste blik op deze look van Sarah Jessica Parker weten we even niet waar we het zoeken moeten. Ondanks dat we een voorstander zijn van het combineren van verschillende stijlen, gebeurt hier wel héél veel. Het geheel zou beter passen in het modebeeld uit 2010 dan in 2023 en is plat gezegd tuttig. Carrie: We love you, maar deze look hoef je wat ons betreft niet nog een keer te dragen.

Minst favoriete look van And Just Like That

It’s a yes

Dit is hoe we Carrie Bradshaw het liefste zien: in een sterk gecoördineerde look, met een opvallend en tegendraads randje. De satijnen broek en blouse zouden in beginsel ook door kunnen gaan als (stijlvolle – dat dan weer wel) pyjama. Maar de metallic hakken, glinsterende oorbellen en shining Fendi Baguette tas zorgen voor een perfect gebalanceerd geheel.

Look van SJP op de set van And Just Like That - Sarah Jessica Parker

It’s a yes

Miranda, ook wel Cynthia Nixon, stond in eerdere seizoenen niet per se bekend als het modieuze en stijlvolle karakter uit de serie. Dit seizoen lijkt hier verandering in te komen. Ze werd gespot in deze elegante en kleurrijke look op de set van de serie. Van de oranje hakjes, tot de jas en de grote gouden ring: We zouden alles van deze look willen copy-pasten naar onze garderobe.

Cynthia Nixon look op de set van And Just Like That

It’s a no

Ook nieuw stijlicoon Miranda heeft nog steeds weleens een off day en we denken aan deze look te zien dat dit er zo eentje was. Buiten dat de look weinig tot geen inspirerende items bevat, geeft de verschijning een vermoeid gevoel. Alles behalve het stralende middelpunt zoals ze er hierboven uitziet.

And Just Like That looks van Miranda Hobbes

It’s a yes

Het personage van Kristin Davis staat in ‘And Just Like That’ (en ‘Sex and the City’) bekend als de meest klassieke van het stel. In zowel persoonlijkheid als in haar stijl. Deze look laat precies dat zien. De vuurrode blouse-jurk met plissé heeft een speels randje gekregen door een ceintuur met aardbei en bloem. De hakjes en tas geven een extra laag aan de look door middel van verschillende in bijpassende kleuren. We approve Charlotte!

De mooiste look van Charlotte York in And Just Like That seizoen 2

It’s a no

Alhoewel wij tijdens een flinke sneeuwstorm nog niet eens in de buurt komen van de elegantie die Charlotte York bij deze look laat zien, zijn we toch geen fan. Zo had ze wat ons betreft het mutsje beter thuis kunnen laten. Ook zouden de roze kaplaarzen met parels en pailletten van Chanel zeker niet misplaatst zijn op de rode loper van het Met Gala in 2019, met dat het thema Camp had.

Kristin Davis op de set van And Just Like That

Dit zijn de mooiste en de lelijkste looks van ‘And Just Like That’ seizoen 2

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte