De Barbie-film lijkt volgens fans heel veel op deze Hollywood-film

themoviedb

Barbies: we hebben er vroeger allemaal mee gespeeld. En ook de tekenfilms waren en zijn nog steeds een grote hit onder meisjes en vrouwen. Wij kunnen dan ook niet wachten tot de nieuwe, real-life, Barbie-film te zien is in Juli. De officiële trailer kwam deze week uit en fans is iets opvallends opgevallen. Volgens hun lijkt deze nieuwe Barbie-film namelijk wel heel veel op een klassieke Hollywood-film.

Is het jou al opgevallen?

De nieuwe Barbie-film

Deze nieuwe Barbie-film staat op het punt de ultieme film van het jaar te worden. Vorig jaar gingen er al ontzettend veel beelden van de film viraal op social media en deze week kwam eindelijk de trailer uit. Fans gaan dan ook helemaal los over de film en niet zo gek. De trailer laat namelijk zien dat deze film echt ontzettend iconisch gaat worden.

In de trailer is te zien hoe Margot Robbie en Ryan Gosling de iconische Barbie en Ken spelen. En niet alleen zij zijn in de film te zien. Ook een hele bekende zangeres heeft een rol in de film. Dat is niemand minder dan Dua Lipa, want zij speelt een zeemeermin in Barbie. Maar daarnaast is fans nog wat anders opgevallen. Zij vinden deze nieuwe film namelijk verdacht veel op een klassieke Hollywood-film lijken.

The Wizard of Oz

Volgens fans lijkt Barbie, als zij de trailer mogen geloven, veel op de bekende Hollywood-film The Wizard of Oz. En er zijn zelfs meerdere Easter eggs te zien in trailer. Wij vertellen je precies waarop je moet letten. Fans wijzen erop dat de roze geruite jurk die Barbie draagt wel erg lijkt op de blauwe die Judy Garland droeg voor haar rol in de film.

Daarnaast rijdt Barbie in een auto over een roze weg die veel lijkt op de gele stenen weg in The Wizard of Oz. Terwijl ze rijdt komt ze langs een bioscoop waar drie Wizard of Oz-posters hangen met daarboven de tekst: “Now Playing: The Wizard of Oz.” Maar wat betekenen al deze verwijzingen naar de iconische Hollywood-film? Veel fans denken dat het Barbie’s avontuur van Barbieland naar een hele nieuwe wereld markeert. Helaas moeten we nog even wachten, want op 21 juli 2023 komt de film pas uit en komen we er echt achter waar deze film over gaat. Wij kunnen niet wachten!

@catquinn

The Barbie movie trailer reveals a huge Wizard of Oz easter egg that could explain the plot of margot robbie, greta gerwig, and ryan goslings movie. Between the dorothy gingham dress and the movie posters plus the pink brick road and slippers, its looking clear that this will be an epic journey. #barbie #barbiemovie #barbiedoll #margotrobbie #barbiemovieedit #barbietrailer #margotrobbiebarbie #ryangoslingken #gretagerwig #wizardofoz #wizardofozmusical #greenscreen #greenscreenvideo

♬ Fun, Fun, Fun – The Beach Boys

De nieuwe Barbie-film lijkt volgens fans wel heel veel op deze klassieke Hollywood-film

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte