David Beckham viert feest met dochter tijdens Harry Styles-concert

GettyImages 1470986674 e1686818904578

(Photo by Arnold Jerocki/Getty Images)

Je staat sowieso al 10 punten voor in het leven als je vader David Beckham is, maar de 11-jarige Harper Seven had gister helemaal de avond van haar leven. Ze zat namelijk samen met haar vader in de Royal Box in Wembley waar ze het concert van Harry Styles bijwoonden.

David Beckham viert feest samen met dochter tijdens Harry Styles-concert

Harper Seven is de enige dochter van David en Victoria Beckham en ze is ook een stukje jonger dan haar broers, dus ze is echt de kleine meid in familie. Dat vader David het prachtig vindt om tijd te spenderen met zijn dochter dat is ook duidelijk; hij post regelmatig foto’s en video’s met haar. Harry Styles is momenteel in Londen voor zijn 4 avonden in Wembley en natuurlijk zijn daar een aantal bekende gezichten bij.

Hieronder zie je de mega lieve video van het vader-dochterduo inclusief cowboyhoed. Mensen in de comments worden ook helemaal enthousiast van het idee – zo’n lieve band. “Love their relationship, she’s a real daddy’s girl and he’s totally besotted with her. Her school friends must be sooo jealous!!”

Emotionele momenten

Ook de ouders van Harry en zijn zus waren gister aanwezig tijdens zijn show. In een aandoenlijke video zie je dat zijn moeder en zus elkaar knuffelen terwijl ze naar hun zoon en broer kijken – kijk even naar de vrouw in de rode jurk. Is toch lief.

Harry is momenteel bezig met zijn Love On Tour en afgelopen week stond hij op het terrein van Slane Castle. Zijn concerten zijn altijd binnen no time uitverkocht en hij heeft een fan base waar je u tegen zegt. Het is dan ook geen verrassing dat hij nog wel eens vergeleken wordt met grote namen, maar Freddie Mercury? Die vergelijking is tot stand gekomen na een optreden van afgelopen weekend tijdens de show bij Slane.

David Beckham viert feest samen met dochter tijdens Harry Styles-concert

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte