Daniel Radcliffe en Erin Darke verwachten eerste kindje

ANP 454401085


PICJER/imageSPACE/Sipa USA

Er is weer lief nieuws in de showbizzwereld, want de vriendin van  Daniel Radcliffe, Erin Darke, is in verwachting van hun eerste kindje – een langgekoesterde wens van de Harry Potter acteur.

Ondanks dat de twee hun privéleven heel goed verborgen houden brachten ze het goede nieuws zelf naar buiten.

De romance van Harry Potter en Erin Darke

Daniel Radcliffe, de 33-jarige geliefde Britse acteur die wereldberoemd werd als de jonge tovenaar Harry Potter (waarvan wij nog altijd enorm fan zijn), heeft sinds enige tijd een serieuze relatie met 38-jarige actrice Erin Darke – die je kunt kennen van films als ‘Good Girls Revolt’ en ‘The Marvelous Mrs. Maisel’. De twee ontmoetten elkaar tijdens de opnames van ‘Kill your Darlings’ in 2013 waar ze een aantal romantische scenes moesten spelen samen. Tijdens het filmen bleek dat de casting van de romance wel héél goed was uitgekozen. De vonk sloeg al snel over en sinds de opnames zijn de twee onafscheidelijk.

Een bewonderenswaardig privéleven

Ondanks het feit dat het acteursstel een leven hebben in de schijnwerpers, hebben Daniel en Erin hun relatie altijd buiten de media weten te houden. In interviews hebben ze er nooit écht over gesproken en weten hun privéleven dus ook echt privé te houden. Wel verklapte Daniel al eens helemaal gek op Erin te zijn. ‘Ik denk dat het belangrijk is om iemand te hebben die je aan het lachen maakt en met wie je écht jezelf kunt zijn. Dat is wat Erin voor mij doet’, zei hij in een interview met People Magazine in 2019.

Een kleine spruit op komst voor Daniel en Erin

Nu het koppel al meer dan 10 jaar samen is, wordt hun liefde op een bijzondere manier bezegeld. Daniel en Erin zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje.

Daniel lijkt al langer uit te kijken naar een gezinsuitbreiding. In een interview met Newsweek vertelde hij dat hij zijn toekomstige kinderen graag mee wil nemen naar filmsets. ‘I want my kids – if and when they exist – I would love them to be around film sets.’ Wel gaf hij ook aan dat de beroemdheid die hij als kind heeft gekregen koste wat het kost vermeden moeten worden voor élk kind en dat dat dus ook niet iets is dat hij zou willen voor zijn kinderen.

Daniel Radcliffe – aka Harry Potter – verwacht eerste kindje

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte