Bram Krikke ging op dubbeldate met Kees van der Spek en zó zag dat eruit

ANP 447787097 e1680514182309

ANP SANDER KONING

Dubbeldaten is heel erg gezellig, vooral als iedereen elkaar goed kent. Dan is het een soort vriendendate, maar dan kan je tegelijkertijd ook knuffelen met je lover. Hoe leuk? Dat dachten Bram Krikke en Kees van der Spek ook. Het ietwat bijzondere duo ging afgelopen weekend naar De Snollebollekes mét aanhang en ze maakten daar natuurlijk ook een leuke video.

Of een soort slideshow – oordeel zelf.

Bram Krikke ging op dubbeldate met Kees van der Spek en zó zag dat eruit

Er zit een leeftijdsverschil tussen Kees en Bram, maar dat mag de pret niet drukken. Kees staat nog net zo hard te springen op de muziek van De Snollebollekes als Bram en dat mag ook gezien worden. De video is inmiddels al meer dan 200.000 keer bekeken en fans van Bram vinden het dan ook heel erg leuk om te zien. “Ik vind het echt een topvent die Kees”, reageert iemand.

@bramkriktok

Pov: je hebt een dubbeldate met Kees vd Spek 🎉🥰 #bramkriktok #keesvanderspek #cheesefromthebacon

♬ Murder In My Mind – Kordhell

We zijn allemaal fan van Kees

De 28-jarige Bram Krikke is radio-dj bij QMusic en hij is ook zeer actief op Instagram en TikTok met zijn grappige filmpjes. Kees van der Spek is journalist en programmamaker en meest bekend van zijn programma Oplichters Aangepakt, waarin hij achter oplichters aan gaat. Spraakmakende tv, helemaal als hij naar het buitenland reist en in de meest bizarre situaties terecht komt. Veel mensen zijn fan van de directheid van Kees, ook de ‘broers’ Rijk en Sam Hofman zijn fan van de prestentator. Ze hebben al met hem gefeest en hij is ook al te gast geweest in hun podcast, waar ze hun ontmoeting bespreken. De vrouw van Kees is fan van de broers, en dus waarschijnlijk nu ook van Bram. Snap je ‘m nog?

Het lijkt erop alsof ze een gezellige avond hebben gehad en we hopen meer te zien van #kram of #brees. Want jaaaa, ze verdienen nu ook een gecombineerde vriendschapsnaam, toch?

Bram Krikke ging op dubbeldate met Kees van der Spek en zó zag dat eruit

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte