Boerin Bertie vraagt vriendin Rosita ten huwelijk

boerin bertie vraagt vriendin ten huwelijk

KRO NCRV

We kennen Bertie Steur (49) allemaal uit het programma Boer Zoekt Vrouw, waarin ze haar grote liefde zocht. Ze heeft dit gevonden bij Rosita en vroeg in de aflevering van gister in Onze Boerderij in Europa haar vriendin ten huwelijk.

Boerin Bertie vraagt Rosita ten huwelijk

In de aflevering zien we hoe het stel aan een tafel zit, genietend van een wijntje. Dat Bertie iets heel anders van plan was, dat wordt al heel snel duidelijk als ze begint met praten. . “Maar nou dacht ik na 5,5 jaar, de laatste stap is om er een grote strik om te doen..” Ook Rosita snapt de boodschap meteen en ze wordt gelijk emotioneel. Dat snappen we, zo lief!

Bertie wacht niet langer met de grote vraag en Rosita antwoordt natuurlijk meteen met ‘Ja’. Natuurlijk had BZV-Yvon Jaspers ook een klein rolletje in dit geheel.. ze komt nog even in beeld en onthult dat ze dit moment zelfs nog geoefend had met Bertie. Nog schattiger.

Boer Zoekt Vrouw

Dat het kneuterige liefdesprogramma werkt, is dus wel duidelijk. Inmiddels zijn er al heel wat boeren getrouwd en zijn er ook al heel wat kids ter wereld gekomen. Dit jaar gaan ze ‘t gewoon opnieuw proberen en we gaan de grens weer over. De Nederlandse boeren zitten dit keer door heel Europa verspreid, maar ze zoeken natuurlijk ook naar de liefde en het liefst vinden ze die bij iemand uit Nederland.. want dat is wel zo vertrouwd en makkelijk. Wil je weten wie er dit jaar meedoen? We stellen je boeren (en boerinnen) aan je voor. Ook doet er dit jaar een 23-jarige vrouw mee, die nog bij haar ouders in Zweden woont. Bernice heet ze, en ze heeft eigenlijk nog nooit een relatie gehad.. net als veel anderen die meedoen aan het programma natuurlijk. We zijn benieuwd hoe veel mensen er gaan schrijven!

Zo lief: boerin Bertie vraagt vriendin ten huwelijk

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte