Behoefte aan positief nieuws? Bas Smit heeft het antwoord

pexels david selbert 7516858

Pexels

Vermijd jij het nieuws, omdat het alleen maar ellende is? Dat snappen we wel. Het is soms zo ontzettend naar om te zien wat er allemaal gebeurd in Nederland en de wereld, dat het lijkt alsof het alleen maar slecht is. Maar.. dat is natuurlijk lang niet zo. We hebben dan wel nog geen wereldvrede bereikt, maar je moet het uit de kleine dingen halen. Bas Smit heeft het antwoord: positief nieuws de wereld in helpen.

“Het leven is leuker met goed & positief nieuws,” aldus Smit.

Bas Smit deelt positief nieuws

Zo wordt er alleen maar leuke, vrolijke en feel good content geplaatst. Zodat je even niet hoeft te denken aan de dagelijkse misère. Kijk bijvoorbeeld hieronder naar een voorbeeld:

En hier nog een:

Hoe lief is dit?

Het account heeft al meer dan 31 duizend volgers, er zitten dus een hoop mensen te wachten op een beetje vrolijkheid. Hoe leuk is dat? Wij snappen wel dat het zo populair is. Ook wij worden af en toe wel eens gek van alle narigheid, vandaar dat wij jou leven vaak ook wat leuker willen maken met onze verhalen. Nou, daar sluit dit mooi op aan! You’re welcome.

Ook behoefte aan leuke tv?

Dan hebben we nóg iets leuks! Tan France is het nieuwe gezicht van Say Yes To The Dress UK. De beroemde fashion designer, die furore maakte in de met een Emmy bekroonde Netflix-serie Queer Eye én samen met topmodel Gigi Hadid Next In Fashion presenteerde, is verguld dat hij nu Britse bruiden mag helpen bij het vinden van hun droomjurk in een seizoen dat inclusiever is dan ooit. “Ik kan niet geloven dat ik hier deel van uitmaak”, zegt Tân over zijn deelname. “De wetenschap dat ik een versie kan maken die zo inclusief is en zoveel verschillende soorten bruiden vertegenwoordigt, is voor mij geweldig.”

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte