B&B Vol Liefde-Walter is weer single: wie durft?

B B 2023 Walter e1689143777179

RTL

Walter Spangenberg, bekend uit de mega populaire realityserie ‘B&B Vol Liefde’, is niet meer samen met zijn vriendin Annemiek. Niet meer dansen en schreeuwen dus, samen in Troche.

What happened?!

B&B Vol Liefde-Walter is weer single: wie durft?

Het is heus: Walter is weer vrijgezel. De energetische connectie die hij met Annemiek voelde is niet meer, hij gaat nu alleen verder. Als RTL Boulevards Aran Bade aan Walter vraagt of hij nog helemaal happy is met Annemiek, reageert Walter: “Nee we zijn sinds september al uit elkaar, Aran.” Een shock, want dat was nog niet bekend. En dan volgt natuurlijk de vraag of hij al een nieuwe liefde op het oog heeft. “Ik ben ook ontdekkende, zoals de dat noemt,” grinnikt Walter.

Hij laat wel doorschemeren dat er ‘iemand’ is, maar het is geen noemenswaardige liefde. Hij houdt alles vaag.. zoals we van hem gewend zijn. Oké, single Walter era is dus helemaal gaande op dit moment. Maar wij hebben zo’n gevoek dat dat niet heel lang meer gaat duren.

Wat betaal je eigenlijk voor zo’n verblijf bij deze spirituele man in Frankrijk?

Voor niets gaat de zon op, ook in het Franse Troche. Voor zo’n vakantie vol energetische sessies, dansen, tantra en zonnevlechten vraagt Walter geld. Maar we moeten toegeven: dit is prima te betalen.

Voor slechts een paar tientjes sta je al op hetwal immense land (en in de zo benoemde ‘sekte’) van de 54-jarige Walter Spangenberg. Binnen enkele dagen ontpopt hij zich tot Nederlands meest besproken man, met zijn passie voor dans en tantra. In de B&B staat spiritualiteit centraal. Mocht je een nachtje bij Walter gaan slapen, bereid je dan voor op veel dansen, handen vasthouden en sessies in de tent. Misschien wel met gevoel aan de zonnevlecht. Hier lees je meer over wat je precies betaalt aan onze Wal.

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte