B&B Vol Liefde Suus is geadopteerd door Debbie en Paul

Suus BB Debbie e1693813515387

Instagram @suuskiiiii

Suus vertrok begin dit jaar naar Zweden om te kijken of er tussen haar en Bram iets kon opbloeien. Helaas niet, maar dat betekent dat Suus er geen leuke vriendschappelijke relaties aan heeft overgehouden. Zo vertoeft ze momenteel in Spanje bij een wel heel bekend koppel.

Debbie en Paul!

Suus werkt tijdelijk in de B&B van Debbie

De altijd vrolijke en enthousiaste Suus won de harten van heel Nederland, door zo lief te blijven. Dat ze af en toe ook wel een beetje in onze ‘allergiezone zat’, zoals Jamie-Lee zo mooi zei. Dat Debbie haar nu ‘geadopteerd’ heeft, blijkt uit de nieuwste Instagrampost van Suus. “Adopted by the @canportell_by123ole family🌻 very stoked to work here🕺🏽”, laat ze weten.

En aangezien Paul natuurlijk nu helemaal in the picture is, is hij ook van de partij. Ze maken dan ook met z’n drieën een vrolijke foto voor de voordeur van de B&B. Lief!

Met wie gaat Bram nu?

Tsa, je gelooft het bijna niet, maar Bram zou gevallen zijn voor de charmes van Esra. Je weet wel, die vrolijke blonde meid die naar Mount ging voor.. Joy. Zij voelden beiden de klik niet, dus het was duidelijk dat het nooit wat ging worden tussen hen. Joy is gelukkig met Dani, Esra bleef ‘single’ achter. Tot nu, in elk geval. Ze zou Bram zelfs al hebben opgezocht in Zweden, wat het toch behoorlijk serieus maakt. Bram deed gister samen met BFF Daniël en Q&A op Instagram, waarin hij vertelde weer verliefd te zijn. Maar op wie? Dat houdt hij nog even geheim.

Wat bedoelt Suus eigenlijk met stoked?

De jonge Suus valt meteen op en dat komt eigenlijk vooral door haar woordenschat. Die is namelijk behoorlijk repetitive, om maar even in de Engelse sferen te blijven. Want ze herhaalt veel dezelfde woorden en die zijn vooral in ‘t Engels. Nice, chill, stoked, relaxed, sick… als je een drankspelletje zou spelen en zou shotten als ze zo’n woord zegt, dan lig je na 10 minuten al in de goot. De jonge Suus valt meteen op en dat komt eigenlijk vooral door haar woordenschat. Die is namelijk behoorlijk repetitive, om maar even in de Engelse sferen te blijven. Want ze herhaalt veel dezelfde woorden en die zijn vooral in ‘t Engels. Nice, chill, stoked, relaxed, sick… als je een drankspelletje zou spelen en zou shotten als ze zo’n woord zegt, dan lig je na 10 minuten al in de goot.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte