B&B Vol Liefde eigenaren volg je hier op Instagram

B B 2023 Joy


Joy

RTL

De zomer vol met B&B Vol Liefde is weer begonnen. Het neemt ons brein over, onze for you-page en iedereen praat erover. De B&B-eigenaren zijn gesprek van de dag en wij vinden ‘t dan ook weer heel bijzonder hoe de productie van dit programma al deze mensen heeft kunnen vinden. Het programma is vorige week maandag van start gegaan dus we zijn nog helemaal niet zo lang onderweg, maar we weten nu al meer van deze mensen.

Wil jij ze in de gaten houden? Dit zijn hun Instagram-pagina’s

Je moet misschien niet verwachten dat je dagelijks kwalitatieve content om je oren geslingerd krijgt, aangezien de meeste B&B-eigenaren boven de vijftig zijn of juist houden van een afgezonderd leven.

Bram

In 2021 vertrok de energieke, enthousiaste en spontane Bram naar Zweden om zijn jeugdroom, het leven op een boerderij, waar te maken. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van zijn zelfvoorzienende boerderij waar hij ook gasten ontvangt.

Debbie

De flamboyante Debbie gooide haar leven in 2005 om toen ze met haar gezin verhuisde naar het Spaanse Catalonië. Inmiddels runt ze haar B&B alleen en dat doet ze met veel plezier.

Joy

Hij is hard bezig om een imperium op te bouwen in het Spaanse Málaga. Joy bracht zijn jeugd vooral door op Bali en is op zoek naar iemand die ambitieus is en ook wel spiritueel.

Leendert (privé)

Onze Leendert heeft wel Instagram, maar zijn account is privé dus je zal hem een volgverzoekje moeten sturen.

Martijn

De Rotterdamse Martijn voelde altijd al een grote liefde voor Thailand door de vele vakanties die hij er doorbracht. Toen hij vier jaar geleden de kans kreeg om een guesthouse met bijbehorend restaurant over te nemen, was zijn keuze dus snel gemaakt.

Petri

Na dertig jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, besloot ze ongeveer twee jaar geleden het roer om te gooien. Ze liet huis en haard achter en vertrok naar Frankrijk, het land waar ze zich zo thuis voelt.

Walter

fgelopen jaar kocht hij zijn Franse paradijs in de prachtige natuur van de Correze, daar heeft hij een plek gecreëerd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en tot zichzelf kunnen komen. En we weten allemaal hoe dat gaat.

Marian

Helaas kunnen we haar niet vinden.. mocht dat wel nog zo zijn, updaten we deze pagina gelijk.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte