Babynieuws! Boerin Annemiek krijgt een baby

403973539 940391324088954 1351158145099824038 n e1700833013722

Annemiek Koekoek

Als echte Boer Zoekt Vrouw-fans vinden wij het altijd héél leuk om te zien als deelnemers de liefde vinden. Ook al is het misschien niet in het programma zelf, dan wel daarna. Boerin Annemiek vond tijdens haar BZV-avontuur niet de liefde maar is inmiddels al langer dan een jaar gelukkig met haar vriend. En.. daar komt nu nóg meer liefde bij, want het stel is in verwachting van een baby.

Gefeliciteerd!

Boerin Annemiek krijgt een baby

De blije boerin deelt zojuist het prachtige nieuws op Instagram. “Als alles goed gaat verwachten wij in mei ons eerste kindje ✨❤️! Wij zijn super blij en gelukkig, ook mijn dieren vriendjes kijken er naar uit 😉! Tot nu toe verloopt mijn zwangerschap voorspoedig. Onze baby lijkt goed gezond en ik voel mij prima!”, zo laat ze weten.

Yvon Jaspers is er als de kippen (hihi) bij en vindt het dan ook prachtig nieuws. “Gefeliciteerd!! Wat geweldig!! Ik wens jullie een heel goede zorgeloze zwangerschap!!! 👶🏻 ❤️”, reageert ze onder de post van Annemiek.

Wie is de vriend van Annemiek?

In Augustus deelde ze een foto van haar en haar lover. Bij de foto staat ‘#eenjaarsamen’, wat betekent dat ze hem al langer uit de spotlights houdt. Mensen willen dan ook graag weten wie het is maar daar laat ze niks over los. Dat het goed gaat met het stel, is dus wel duidelijk.

Wij wensen ze heel veel geluk toe!

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte