Apple TV+ lanceert docuserie over dé supermodellen uit 90’s

ANP 3374853


CAMERA PRESS/Mitchell Sams.

In de modewereld is veel veranderd. Waar modellen deze dagen minimalistisch aangekleed worden en vooral de kleding tonen, waren modellen in de jaren ’90 glamour-iconen. Apple TV+ gaat weer terug in de tijd met een docuserie over Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista en Christy Turlington.

De serie zal ‘The Super Models’ gaan heten en de teaser belooft al veel goeds.

‘The Super Models’

In de aankomende documentairereeks zullen de vier dames reflecteren op de carrière die ze hadden (of nog steeds hebben), en de meest legendarische momenten daaruit. De makers gaan dieper in op de uiteindelijke dominantie van het viertal in de modellenindustrie, samen met een collectie van nooit eerder vertoonde beelden.

Crawford, Campbell, Evangelista en Turlington zijn ook uitvoerend producent van de serie en staan net zo te popelen als de kijkers om hun wereld te openen. En wij kunnen niet wachten om ‘m te zien. Vanaf 20 september zal ‘The Super Models’ te zien zijn op AppleTV+.

🎙🎙

Nieuwe podcast online + WINACTIE

Jaaa, dat lees je goed! Het is woensdag dus weer tijd voor een nieuwe aflevering van De GroepsApp. En nu hebben we een héle leuke winactie voor je! We mogen twee vouchers weggeven van het nieuwe rental platform Something Borrowed – daar kan je designer items huren voor een bepaalde periode. Duurzaam, zo hoef je zelf geen duizenden euro’s neer te leggen en kan je wel stijlvol op elk feestje verschijnen. Denk aan een tas van Jacquemus, Prada of Bottega Veneta..

Wat je moet doen om te winnen? Dat leggen we uit in de podcast. Ga ook even naar ons Instagram-kanaal @nsmbl, daar geven we aanvullende info. Succes en veel luisterplezier!!! ❤

Claudia Schiffer wordt gemist

Als we het hebben over iconische supermodellen uit de jaren ’90, dan mag Claudia Schiffer natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. ”How do you define the term Supermodel? Two words: CLAUDIA SCHIFFER. And she’s missing from this conversation. How incredibly ignorant.” schrijft iemand in de comments onder de teaser. ”I still don’t understand why Claudia Schiffer is not in that group” schrijft een ander.

Er is geen sprake van ruzie tussen de dames en Claudia, want Claudia herself laat hartjes achter in de comments. Sommigen denken dat Claudia niet is gevraagd voor de show omdat ze minder relevant wordt. In Europa was Claudia populair, maar in de VS zijn de vier originals het meest bekend. Claudia werd dit jaar niet uitgenodigd voor het Met Gala, wat voor velen een belangrijk teken is. 

In de serie of niet: dat Claudia Schiffer iconisch is, weten we allemaal.

 

‘The Super Models’: Apple TV+ lanceert docuserie over de iconische supermodellen uit de jaren ’90

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte