Annebel Visscher deelt resultaat ooglidcorrectie

Annebel Visscher e1690180327467

Instagram @AnnebelVisscher

Annebel Visscher is bekend van het vorige seizoen Temptation Island: Love or Leave, waar ze samen met haar vriend (en nu verloofde!) het ultieme liefdesavontuur aanging. Ze overleefden het makkelijk en de twee zijn sterker dan ooit. Aan het programma hebben ze een hoop bekendheid en volgers overgehouden en Annebel en René zijn niet vies van een ingreepje hier of daar. Annebel heeft nu weer onder het mes gelegen en laat daar nu de resultaten van zien.

Bye eyelids!

Annebel Visscher doet ooglidcorrectie

Met haar 127 duizend volgers deelt Annebel dagelijks lief en leed én ze is ook heel erg open over alles wat ze aan zichzelf laat veranderen. Niet zo gek ook, want grote veranderingen zijn het wel. Eerder liet ze al haar lipfillers oplossen, onderging ze een neuscorrectie én liet ze facings zetten. Annebel 2.0, om zo maar even te zeggen. Daar komt nu iets extra’s bij, want ze heeft ook een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Het proces én resultaat deelt ze dan natuurlijk ook op social media.

Bekijk ‘t hieronder:

https%3A%2F%2Fwww.beautify.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F07%2FAnnebel Visscher 2 Instagram @AnnebelVisscher

Nieuwe issues met uiterlijk

Dat Annebel blij is met haar nieuwe uiterlijk, dat steekt ze dan ook niet onder stoelen of banken. En dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar het zorgt af en toe wel voor wat issues. Ze kwam namelijk de douane niet meer door omdat haar nieuwe neus zó anders was.. Ze stond daar bij de gezichtsscan, maar de camera herkende haar niet meer.

Al kwam dat natuurlijk vooral door de pleisters op haar neus en niet per s door de neuscorrectie zelf. “POV: je hebt een neuscorrectie gedaan en komt de douane niet door in Istanbul en Turkije”, zegt ze in haar TikTok. “Love my life… Maar oké mijn paspoort foto is ook wel echt toe aan vernieuwing.” Haha, dat is dan wel weer heel erg grappig!

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte