Anna Nooshin en Thijs Boermans verwachten een baby

Anna Nooshin en Thijs Boermans

Via ANP

Babynieuws! De 36-jarige Anna Nooshin maakt zojuist bekend in verwachting te zijn. Ze deelt een video van zichzelf mét handycam, en we zien dat ze zichzelf filmt in de reflectie van een spiegel. Op beeld is een prachtige babybuik te zien én ze tagt ook baby daddy: Thijs Boermans.

Anna Nooshin en Thijs Boermans verwachten een kindje

De twee daten al een tijdje, maar het is nog niet zo lang ‘officieel’, voor de buitenwereld dan. Nu is het wel héél erg officieel, aangezien de twee nu een echt gezinnetje worden. De reacties op de video zijn uitgeschakeld, maar we kunnen ons voorstellen dat alle vrienden en familie van het stel ontzettend blij zijn.

Bekijk de minimalistische aankondiging hieronder:

Luister de nieuwe aflevering van De GroepsApp!

Inpakstress voor Lowlands? Wij geven je tips. En we hebben ‘t ook weer over een aantal taboes, zoals praten over je aantal bedpartners.

Lekker privé

Eerder vond Thijs het nog wat vroeg om over zijn relatie te praten. RTL Boulevard was met Thijs in gesprek over Expeditie Robinson en konden het niet laten om wat vragen te stellen over zijn nieuwe romance: “Over Anna ga ik helemaal niks zeggen. Als ik over een relatie ga praten dan blijft er helemaal niks meer van mij, ik wil dat gewoon niet delen met jullie. Als ik nu iets ga beantwoorden wat straks tegen mij kan werken, dan zit ik straks uiteindelijk alleen maar met de gevolgen.”

Toch werden ze al snel met matching tattoos gezien, zijn ze al meerdere malen samen op vakantie geweest en worden ze ook regelmatig samen op events gezien. Good for them dat ze het zo veel mogelijk privé willen houden, dat werkt blijkbaar hartstikke goed!

Best friend Selma Omari is afgelopen week bevallen van haar eerste baby, die wist haar zwangerschap ook goed geheim te houden. Dan kunnen ze straks gezellig samen wandelen met de kids, hoe leuk is dat?

Wij wensen Anna en Thijs heel veel geluk met de kleine!

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte