Amsterdam Dance Event komt eraan

ANP 456577093


Amsterdam Dance Event

ANP – MARCO DE SWART

Het festivalseizoen is inmiddels in volle gang. Hoewel we nu al op de helft zitten en al een hele hoop festivals achter de rug hebben, kunnen we gelukkig alvast gaan uitkijken naar iets anders leuks. Amsterdam Dance Event (ADE) komt namelijk steeds dichterbij. In oktober is het zo ver en dat betekent ook dat de artiesten langzamerhand bekend worden gemaakt. Lucky us, want de eerste namen stellen ons niet teleur.

Amsterdam Dance Event

Elk jaar weer komen er toeristen van over de hele wereld richting Amsterdam voor het grootste dance event ter wereld. ADE trekt jaarlijks namelijk meer dan 400.000 mensen! Het festival was er vroeg bij en deelde in oktober vorig jaar al de datum van de aankomende, 27e editie van het event. Tussen 18 en 22 oktober hebben wij daarom al massaal onze agenda’s vrij gehouden om er zeker van te zijn dat we dit jaar dansjes kunnen wagen bij Tomorrowland, Into The Woods of Mystic Garden & Dockyard. Maar nu ook de eerste paar artiesten bekend zijn, kunnen we al helemaal niet meer wachten.

Artiesten ADE 203

Daar horen natuurlijk dj’s uit ons eigen land bij en gelukkig zijn die aan de lijst van artiesten toegevoegd. Zo horen onder anderen Afrojack, Martin Garrix en Young Marco bij de eerste lichting namen die bekend zijn gemaakt. Ook de komst van buitenlandse artiesten als Amelie Lens (België), Bambounou (Frankrijk), Helena Hauff (Duitsland), Jayda G (Groot-Brittannië) en Lee Ann Roberts (Zuid-Afrika) staat vast. Zij voegen zich bij namen LSDXOXO (Verenigde Staten), Mama Snake (Denemarken) en SPFDJ uit Zweden.

Programma en tickets

Vorig jaar werd ADE voor het eerst weer in zijn gebruikelijk vorm gehouden na de coronacrisis. Tijdens dit event waren er 2500 artiesten die op 140 locaties verspreid door de stad optraden. Natuurlijk kwamen er hier een hele hoop mensen op af en wordt er voor dit jaar ook weer veel drukte verwacht. In de aankomende maanden wordt het volledige programma van Amsterdams Dance Event 2023 bekend gemaakt. Can’t wait! Zorg dat je er ook dit jaar snel bij bent met het bemachtigen van tickets voor je favo feestje, want alles gaat sowieso weer snel.

De eerste artiesten voor Amsterdam Dance Event zijn bekend en het stelt ons niet teleur

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte