Alles over de nieuwe Prime Video-serie De Tatta’s: de serie

65d76e2c226fa 1

Prime Video

Prime Video maakt vandaag bekend dat er dit jaar een nieuwe Nederlandse Original serie, De Tatta’s: de serie, komt.  De zesdelige Nederlandse serie is een vervolg op de succesvolle gelijknamige films over de familie van Kampen.

De Tatta’s: de serie

In deze nieuwe serie volgen we het verhaal van de familie terwijl ze zich aanpassen aan de nieuwe levensstandaard in hun kleine appartement en steeds verder inburgeren in de multiculturele ‘Hollandwijk’. Ondanks dat ze hebben ervaren dat geld niet gelukkig maakt, blijven ze worstelen met financiële uitdagingen en moeten ze creatief en ondernemend zijn om rond te kunnen komen.

In De Tatta’s: de serie belanden de Tatta’s in bizarre avonturen dankzij verkeerde aannames, culturele misverstanden en een flinke dosis tatta-gedrag. Bekende gezichten waaronder Leo Alkemade, Sterre Koning, Sem van der Horst, Sinan Eroglu, John Buijsman, Omar Ahaddaf en Vonneke Bonneke keren terug in hun vertrouwde rollen. De zesdelige reeks wordt geproduceerd door Brabant Films, Talent United en Amazon Studios, de regie is in handen van Jamel Aattache.

Over De Tatta’s: de serie

De Tatta’s zijn terug! Maar hun geldproblemen zijn nog niet voorbij, dus moeten ze weer flink aan de slag. Roti’s flippen, hosselen in de Hollandwijk en een knotsgekke pakketdienst runnen: welkom in hun nieuwe avontuur vol met komische wendingen.

Mocht je even wat opfrissing kunnen gebruiken, kan je altijd nog even de trailer van de film zien.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte