‘Alles gelikt wat hij likken kon’

sunnery james doutzen e1702374633201

Matteo Prandoni via Shutterstock

In de wereld van juicechannels is geen BN’er meer veilig: elk geheimpje komt op straat te liggen. Heb je een verslaving? Is je relatie verbroken? Of gaat er iemand vreemd? Er zijn altijd wel ‘spionnen’ die dit soort informatie inzenden. Een soort moderne variant van gossip girl eigenlijk, alleen dan over heel Nederland. Ook DJ Sunnery James gaat momenteel met de billen bloot, hij zou namelijk niet zo heel netjes zijn geweest.

Sunnery James blijkt niet zo trouw aan Doutzen, volgens juicechannels

Er gaan momenteel heel wat verhalen rond over Sunnery James, de man van Doutzen Kroes. Zo zou hij al heel wat jaar niet zo trouw zijn aan zijn vrouw en doet hij ook niet echt zijn best om dit te verbergen.

“Dit is al jaren bekend idd, heb het wel eens zien gebeuren in de club Mad Fox”, zo vertelt een bron. “De grap was dat iedereen het zag en liet gebeuren”, voegt diegene er ook nog aan toe. Maar dat is niet de enige situatie, hij neemt ‘t er vooral van als hij in het buitenland is. “Hij was helemaal fan van een Braziliaanse escort met hele dikke billen. Die zat de hele tijd op hem en hij heeft alles gelikt wat hij likken kon”, zo laat een andere bron weten.

Bekijk de ingezonden verhalen over Sunnery hieronder. Klik op de foto voor een groter beeld.

In het geheim

Sunnery en Doutzen zijn al heel wat jaren samen, zo zijn ze getrouwd in 2010. Hoe hun relatie precies in elkaar steekt weet natuurlijk niemand. Als ‘t een afspraak is tussen beiden dat dit kan – valt het allemaal wel mee. Maar hoe het omschreven wordt in de tekst ging het allemaal stiekem. Als Doutzen net weg was voor een modellenklus, werden er vrouwen uitgenodigd. Tsja, klinkt niet al te best.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte