waarom slakkengel onmisbaar is in jouw skincare routine

pexels sora shimazaki 5938539

Pexels

Korean skincare is een term die je vast weleens voorbij hebt horen komen. Niet zo gek, want de huidverzorgingsproducten van Koreaanse merken zijn veelbelovend. Zo zorgt slakkengel voor een stralende huid, maar heeft daarnaast nog genoeg andere voordelen.

De populaire slakkengel is onmisbaar in jouw skincare routine.

Wat is slakkengel?

Slakkengel is gemaakt van slakkenslijm. Hoewel het een beetje vies klinkt, is slakkengel enorm voordelig voor je huid. Zo heeft slakkengel een helende en hydraterende werking, maar ook een anti-ageing effect. De gel wordt eerst gezuiverd, voordat het in een product wordt verwerkt. Doordat de populariteit van dit product zo snel steeg, is het lastig om de juiste variant aan te schaffen. Dit zijn onze favorieten.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – €19,95

Een van de populairste slakkengels is deze variant van COSRX. Met 96 procent slakkenslijm kan deze creme je huid herstellen en kalmeren. Ideaal voor de koude dagen, waarbij je huid het nogal te verduren kan krijgen. Makkelijk te combineren met andere crèmes en serums. Door de fijne substantie is hij makkelijk te smeren en door de grote fles kan je er een lange tijd mee doen voor perfect resultaat.

slakkengel Bol.com

Slakkengel Littekencrème – €9,57

Mocht je benieuwd zijn naar de slakkengel, is deze variant perfect om uit te proberen. Door de gel in de ochtend en in de avond op te smeren, zorg je voor optimaal resultaat. Je huid wordt rustiger, egaler en werkt goed tegen puistjes. Ook littekens vervagen bij deze variant. Wat wil je nog meer?

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F01%2Fslakkengel2 Bol.com

Mitomo Snail + Egf Face Mask – Slakkengel Gezichtsmasker – €21,95

Slakkengel wordt niet alleen verwerkt in crèmes en serums. Ook in gezichtsmaskers zit een hoge dosering slijm. Dit masker stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid jong blijft. Het masker is van hoge kwaliteit en na één keer gebruiken is er al verandering zichtbaar. Slakkengel is het product om jouw huid een flinke boost te geven.

slakkengel Bol.com

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte