Rare Beauty lanceert nieuw lipproduct en je kunt ‘m vandaag bemachtigen

337670453 1647100055703638 7676292961244721610 n e1680084967980


Instagram @rarebeauty

Rare Beauty is het make-upmerk van Selena Gomez en het is zó populair dat de meeste producten zo goed als altijd uitverkocht zijn. Zo ook de viral liquid blushes. Maar niet getreurd, want Selena laat in een post op Instagram weten dat Rare Beauty een nieuw product gaat lanceren, namelijk de Soft Pinch Tinted Lip Oil. Wanneer je dit product kunt bemachtigen? Vandaag al.

Run to Sephora.

Ga naar de Sephora-app want je haalt vandaag al dit nieuwe product van Rare Beauty

Selena Gomez heeft nu eenmaal de gunfactor en is met 405 miljoen volgers dan ook de meestgevolgde vrouw op Instagram. Ook haar make-upmerk Rare Beauty is enorm populair. Van weken aan negativiteit, is het nu eindelijk tijd voor iets positiefs voor Selena. Je scoort vandaag het nieuwe product van Rare Beauty: de Soft Pinch Tinted Lip Oil.

Waarom je dit product móét hebben

Zodra je dit product aanbrengt op de lippen voelt het eerst aan als een jelly wat vervolgens transformeert in een lichte olie die een unieke kleur en prachtige glans achterlaat. De lipolie plakt niet en is makkelijk op te bouwen van een natuurlijke glans tot aan juicy lips. Het product is gemaakt van jojoba- en zonnebloemolie en zorgt voor voldoende hydratatie van de lippen. Hij is verkrijgbaar in acht kleuren. Mocht je er net zo mooi uit willen zien als Selena in haar post, op deze foto draagt ze de kleur Happy.

Waar en wanneer kan je de lip oil kopen?

Nu vraag je je natuurlijk af waar en wanneer je aan dit product kan komen. Vandaag om 21:00 uur Nederlandse tijd is de Rare Beauty Soft Pinch Tinted Lip Oil beschikbaar in de Sephora-app en morgen 30 maart vanaf 21:00 uur beschikbaar op rarebeauty.com. Zet jezelf alvast op de wachtlijst, zodat je er als eerste bij bent zodra het product beschikbaar wordt.

Rare Beauty lanceert nieuw lipproduct en je kunt ‘m vandaag bemachtigen

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte