Meer volume in je haar? Deze producten zorgen voor een gigantische coupe

NSMBL 1 2023 12 19T154146.050

ANP

Nu de feestdagen voor de deur staan, is het tijd om te bedenken wat je met je haar gaat doen. Je haar opsteken of de krul erin: het blijft een lastig dilemma. Helaas is niet elk haartype even makkelijk en zijn sommige producten hoognodig. Mocht je je haar wat extra volume willen geven, zijn deze producten jouw redding voor de feestdagen.

En ze zijn ook nog eens lekker betaalbaar.

Color Wow Raise The Root Thicken & Lift Spray – €24,44

Je zal deze spray misschien al een keer voorbij hebben zien komen, haarstylisten zweren bij dit product. Zelfs dun en beschadigd haar krijgt volume en blijft de hele dag goed zitten. De spray is transparant en laat geen waas achter. Ideaal voor het creëren van big hair.

volume Douglas

Olaplex Volumizing Blow Dry Mist – €29,50

Olaplex is een bekende onder de haarproducten, daarom ben je hier aan het goede adres. Deze spray geeft niet alleen volume in je haar, maar beschermt ook tegen stylingschade. Dof haar krijgt weer glans, waardoor jij met een gezonde coupe de feestdagen ingaat.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F12%2Fvolume 2 Douglas

Wella Professional EIMI Volume Dry Me droogshampoo – €8,49

Mocht je het volume iets subtieler willen houden, is droogshampoo the way to go. Deze variant verfrist je haar en zorgt voor volume. Hierdoor hoef je je haar niet elke dag te wassen, maar heb je toch een fris kapsel.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F12%2Fvolume 3 Douglas

OUAI Volume Spray – €21,00

Een zachte spray in je haar, voelt je haar niet zo zwaar en kleverig aan. Met deze lichte spray van OUAI krijgt je haar perfecte volheid en een zijdezachte uitstraling. Ideaal voor steil, maar ook krullend haar.

volume Douglas

Color Wow Xtra Large Bombshell Volumizer – €28,00

Hoewel de spray van Color Wow een echte aanrader is, houden sommige meer van een fijne mousse. Deze variant zorgt voor dikker haar, zonder producten zoals alcohol en zout. Met deze mousse heeft je haar de hele dag volume en voelt soepel en licht aan.

volume Douglas

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte