Luister onze podcast en win 3 x een nagelset van NÉONAIL

4717.231213 DK NEONAIL SET 15 1848 2 logo e1709630525644

NÉONAIL

Leuk nieuws voor onze podcastluisteraars: jullie kunnen nu iets heel leuks winnen. Namelijk.. 3 x een LED-lamp + de nieuwe collectie ‘The Muse In You’ van het merk NÉONAIL. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 400 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. Kunnen jouw nagels wel wat liefde en aandacht gebruiken? Lees dan snel verder.

NÉONAIL x De GroepsApp

In de podcast ‘De GroepsApp’ nemen wij (Emma, Karlijn en Josephine) je mee in de wereld van NSMBL. Wat doe je nou eigenlijk als redacteur? Hoe werken persreizen, perspakketten en persevenementen? Waar wil je eten in het weekend, waar ga je stappen en welke films wil je zien? Hoe ga je nou eigenlijk om met vrienden die allemaal een relatie hebben, terwijl jij single bent? We got you. Wij weten ook lang niet alles, maar je bent in elk geval wel altijd welkom om met ons te kletsen. En wat is er nou lekkerder dan een goeie avond vol selfcare, terwijl je naar een podcast luistert? Niks – en daarom hebben we wat leuks.

We mogen 3 keer (!) een set weggeven van NÉONAIL. Dat betekent drie keer een LED-lamp inclusief de nieuwste collectie The Muse In You. Deze collectie bestaat uit vijf frisse lentetinten, twee lakjes met gekleurde flakes en nail art.

Wat moet je doen om te winnen?

Deel de laatste aflevering van De GroepsApp in je Instagram Story en tag je vriendinnen onder deze post. Hoe meer tags, hoe meer kans!

Volgende week woensdag 13 maart maken we de 3 winnaars bekend!

Lente in een potje met dank aan NÉONAIL

Nail art, maar dan in een nieuw jasje: de nieuwste collectie schreeuwt dus lente en dat komt door de kleine bloemetjes die je op je nagel kunt aanbrengen. De collectie bestaat daarnaast uit vijf hele lekkere kleuren en twee transparante lakjes met gekleurde flakes. Breng de blaadjes aan op een transparante of lichte basis, zonder dat deze uitgehard is. Leg met behulp van een pincet op de juiste plek en verzegel de manicure met een laag Hard Top. Bekijk de resultaten hieronder.. die kan jij dus ook behalen 😉 Zo cute!

neonail NÉONAIL

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte