Hailey Bieber lanceert nieuw product voor een gladde huid

352432847 1002501117788300 664659691793403827 n e1687356378830


Instagram @haileybieber

Het babyhuidje van Hailey Bieber is hét bewijs dat haar producten van haar eigen skincaremerk Rhode Skin inderdaad hun werk doen. Vorige week vierde Hailey de eerste verjaardag van haar baby Rhode en om dat te vieren lanceerde ze een nieuw product, Glazing Milk. Aan Vogue vertelt Hailey over haar nieuwe product.

Benieuwd naar de juiste basis voor jouw skincare-routine? Dat lees je hier.

Met dit nieuwe product van Rhode creëer je net als Hailey een glazed donut skin

Een ‘glazed donut skin’ zou het resultaat moeten zijn van de producten van Rhode Skin. Je leest hier alles over het nieuwe product.

‘Een huid alsof je er een hap uit wil nemen’

De producten van Rhode zijn gericht op hydratatie, plumping en een gezonde huid. Hailey’s producten zijn regelmatig uitverkocht en het succes van Rhode resulteert nu in een nieuw product, de Rhode Glazing Milk. Aan Vogue vertel Hailey dat ze een huid wil die eruitziet alsof je er een hap uit wilt nemen: “I want skin that looks like you want to take a bite out of it. That’s just me, though! Who doesn’t want fresh, dewy, glowy skin? Hydration never goes out of style.”

Glazing Milk

De Glazing Milk is een combinatie van een toner en essence. Het is een lichte, maar hydraterende formule met een melkachtige structuur die als het ware in de huid smelt. De eigenschappen van het product, zijn hydratatie en het gezond houden van de huidbarrière. Hailey geeft aan zelf last te hebben van een gevoelige, vochtarme huid en daar zou de Glazing Milk bij helpen.

Glazing Milk – €29.00

 

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2Frhode milk

Rhode naar Europa?

Natuurlijk was dit nieuwe product binnen no-time uitverkocht. Maar op 29 juni komt er een restock waarvoor je jezelf op een wachtlijst kunt zetten. Helaas verzendt rhodeskin.com alleen nog maar naar de VS, VK en Canada en ook andere verkooppunten zijn er vooralsnog niet. Of er plannen klaarliggen om Rhode naar Europa te halen, is onduidelijk. Wij zouden in ieder ontzettend benieuwd naar de glazed donut skin.

Met dit nieuwe product van Rhode creëer je net als Hailey een ‘glazed donut skin’

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte