Girls night! – Dit kan jij samen met je vriendinnen doen

girls e1694169087872

Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA

Het weekend is weer aangebroken en dat houdt in: girls night! Dit weekend kan jij je voorbereiden op zwoele zomeravonden, want het warme weer blijft nog even hangen. Ook zit voor vele de eerste werk- of schoolweek er weer op, en dat betekent dat je echt even moet bijpraten met je vriendinnen. Want vriendschappen moeten goed onderhouden worden.

1. Maak allemaal een eigen cocktail

Door allemaal een eigen signature cocktail te maken, zorg je voor een avond vol hoge verwachtingen. het zomerse weer in combinatie met cocktails is de perfecte samenstelling voor een girls night. Door iedereen een eigen kleur of thema te geven, kan je rekenen op een avond vol lol. Om wat inspiratie op te doen hebben wij hier de lekkerste cocktails op een rijtje gezet.

2. Thema avond

Bij elke girls night horen natuurlijk hapjes. Want wie houdt er nou niet van lekker eten? Door de avond toch wat meer vorm te geven kan je de avond een thema geven. Heb je geen zin om in de keuken te staan? Wij hebben de perfecte oplossing, want je kunt ook lekker uiteten gaan.

3. Movie night

Wat niet mag ontbreken bij een echte girls night is.. samen met je vriendinnen een film kijken. Door het warme weer is dat ook leuk om buiten te doen onder de sterrenhemel. Toch is er altijd wel een vriendin die precies door dat leuke stukje van de film praat en is het altijd een hele klus om een film uit te zoeken die iedereen leuk vindt.. maar het blijft een vibe. Wij hebben een aantal films en series op een rijtje gezet die afgelopen maand op Netflix zijn gekomen.

4. Beauty avond

Ideaal voor een avondje uit. We kennen het allemaal, die andere hand die toch wat moeilijker is om te lakken. Self care hoef je niet altijd alleen te doen. Niks is leuker dan elkaar weer een beetje mooier maken, ook is dit een goede reden om even in elkaars make-up tas te gluren. Zorg er wel voor dat de drankjes daarna pas komen :).

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte