Gigi Hadid heeft een nieuwe tattoo en de meningen zijn verdeeld

Gigi Hadid heeft een nieuwe tattoo

Instagram @gigihadid

Dat topmodel en it-girl Gigi Hadid niet bang is om een statement te maken, dat weten we natuurlijk al jaren. Deze week deed ze dat op een totaal nieuwe manier: met een enorme tattoo. Ze onthulde haar nieuwste aanwinst via Instagram.

Zou de temp-tattoo hét nieuwe accessoire van de zomer worden?

Gigi Hadid is op Anne-Fleur vakantie

Gigi Hadid geniet momenteel van een tropische girlstrip met haar vriendinnen. Zoals eigenlijk standaard op zo’n vakantie, zijn de vriendinnen aan het genieten van de zon, doen ze Tiktokdansjes, maken ze zich urenlang klaar voor een avondje uit en… halen ze rebelse kapriolen uit.

De nieuwe tattoo van Gigi

Gigi, die eigenlijk al heel haar leven bezig is om haar lichaam in zo’n strak mogelijke shape te houden, heeft een nieuwe toevoeging op haar lichaam laten zetten, namelijk: een enorme drakentatoeage. “Vrij gedurfd voor een model”, vinden fans en volgers, maar ach, het staat haar weer prachtig.

De oudste van de Hadid-clan showde de foto’s van haar draken-plaatje via een post op Instagram. Ook een van haar vriendinnen gaf een close-up van de tatoeage op Gigi’s bips, met het bijschrift “tattoos #onagirlstrip”.

Echt of nep?

Alhoewel het nog niet duidelijk is of de tatoeage permanent is, of dat we hier van doen hebben met een tijdelijke henna- of plakvariant, reageren de meeste van haar 79 miljoen trouwe volgers enthousiast op haar nieuwe look.

Mocht het wel een blijvend kunstwerk op haar achterwerk zijn, dan is het niet de eerste. Het topmodel draagt ook de naam van haar dochtertje Khai in het Arabisch op haar bovenarm.

Gigi Hadid + Leonardo DiCaprio = GiCap?

Hoewel Gigi in het verleden een knipperlichtrelatie had met de vader van haar dochter, Zayn Malik, lijkt ze nu een nieuwe vlam te hebben gevonden in niemand minder dan Leonardo DiCaprio. Volgens insiders zijn de twee “samen” en zijn ze recentelijk al meerdere keren samen gespot.

Gigi Hadid heeft een nieuwe tattoo en de meningen zijn verdeeld

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte