Florence Pugh heeft een nieuw kapsel, meningen zijn verdeeld

Florence Pugh verschijnt met nieuw kapsel bij Valentino Show e1688638846400

ANP

Florence Pugh is zéker niet bang voor een flinke metamorfose en liet zich voor haar filmrollen al vaak omtoveren. Zo ook bij de show van Valentino, waar ze verscheen met een knallend nieuw kapsel.

Wat anderen er ook van vinden, wij zijn in ieder geval fan.

Paris Fashion Week

Paris Fashion Week voor de herfst/winter van 2023/2024 is in volle gang en merken als Schiaparelli, Dior, Chanel, Balenciaga en Valentino presenteerden de afgelopen dagen hun nieuwste collecties aan de modewereld en de pers. Maar dat is niet alles. Bij elke show wemelt het van de influencers en beroemdheden waar de merken zich aan willen verbinden. De celebrities maken dan vaak hun entrée in een opvallende, herkenbare look van de ontwerper waarvan ze de show bezoeken. Zo ook Florence Pugh, die gisteren de show wist te stelen bij de presentatie van Valentino – in een geheel nieuwe look.

De metamorfoses van Florence Pugh

Dat actrice Florence Pugh niet bang is voor een metamorfose wisten we natuurlijk al lang. Voor veel verschillende films kreeg ze al allerlei looks aangemeten, die haar overigens tot nu toe allemaal prachtig stonden. Toch heeft ze nu, sinds begin mei, een wel héél opvallend nieuw kapsel, namelijk een heuse pixie cut. Ze showde haar geschoren koppie voor het eerst bij het Met Gala en verklapte dat ze de nieuwe coupe aangemeten heeft gekregen voor een rol in een film, genaamd We Live In Time.

Een nieuwe kleur in haar kapsel

Op woensdag maakte Florence Pugh een verpletterende entrée bij de show van Valentino. Ze droeg een prachtige lichtpaarse jurk van Valentino die alle aandacht trok. Maar het waren vooral Pugh’s roze haarlokken die de show stalen. Geen zorgen – ze heeft nog steeds haar buzzcut, maar nu in een opvallende roze tint die perfect samenging met de lila jurk.

De Britse kapper Peter Lux is verantwoordelijk voor Pugh’s roze buzzcut (hij heeft ook haar haar gestyled voor het Met Gala!). Hij heeft niet precies onthuld welke producten hij heeft gebruikt om de babyroze kleur toe te voegen, maar het zou gaan om tijdelijke kleuring kunnen die na een paar dagen uitwasbaar is. Wat ons betreft mag ze nog even wachten met het wassen, want het staat haar fantastisch.

Florence Pugh heeft een opvallend nieuw kapsel en de meningen zijn verdeeld

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte