Dit is waarom je haarparfum wil gebruiken (+ onze favorieten)

ANP 75496324

Newscom

Wil jij een spoor van geur achterlaten overal waar je komt? Dan wil jij jouw haren parfumeren. Maar zoals we allemaal weten, zit er in ‘gewone parfum’ alcohol. Daarom is haarparfum in het leven geroepen – en wij zetten onze favorieten op een rij.

Haarparfum bevat in tegenstelling tot gewone parfum geen alcohol, hierdoor is het niet schadelijk voor je haar. Daarnaast kan het je haar versterken en hydrateren. Ook is haarparfum vaak een stuk goedkoper dan gewone parfum, niet alleen beter voor je haar, maar dus ook beter voor je portemonnee.

De favoriete haarparfums van de redactie

Wij hebben de lekkerste haarparfums voor je uitgekozen, die het proberen echt waard zijn.

Sol de Janeiro Cheirosa 62

Deze haarparfum heeft de geur van gezouten karamel, pistache en vanille. Hierdoor ruikt je haar meteen naar een zomers toetje. De haarparfum is ook geschikt voor je kleding, waardoor je de geur nog een extra boost kan geven. Naast de haarparfums verkoopt Sol de Janeiro ook body cream, als je deze opsmeert in combinatie met de hair mist, is de houdbaarheid van de geur het best.

Jo Malone English Pear & Freesia

Als je van een frisse en subtiele geur houdt, dan deze haarparfum perfect. Door de elegante geurnoten ruikt je haar fris en fruitig. Ook geeft het je haar een mooie gezonde glans, wie wil dat nou niet?

Gisou Honey Infused Hair Perfume

Gisou’s founder Negin Mirsalehi heeft altijd perfect haar. Dat komt niet alleen door haar goede genen, maar ook door de producten van haar eigen bedrijf Gisou.

Ook de hair mist van het merk is zeker het proberen waard. Niet alleen voor de prachtige verpakking, maar ook voor de hoogwaardige ingrediënten. Deze haarparfum bevat arganolie én honing, afkomstig uit de bijentuin van Negins vader. Hierdoor ga je niet alleen lekker ruiken, maar krijgt je haar ook nog wat extra liefde.

Moroccanoil Hair and Body Fragrance Mist

Als je weleens een product van Moroccanoil hebt gebruikt, herken je de heerlijke exotische geur. Alle producten van Moroccanoil passen bij elkaar qua geurnoten, hierdoor is alles makkelijk met elkaar te combineren. De haarparfum is ook op je lichaam te gebruiken.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte