Dit is het geheim achter de strakke en gladde benen van Beyoncé

Dit is het geheim achter de strakke benen van Beyonce

Iris van Herpen

Beyoncé was in het land voor twee concerten in de Johan Cruiff Arena in Amsterdam en we raken er maar niet over uitgepraat. De ontelbare outfit-wissels, Blue Ivy, het absurd hoge salaris van Queen B en de misstappen tijdens het concert… Nee, we zijn nog niet klaar. We zoomen gewoon nog even wat verder in op het geheel. Want er is nog zo veel meer.

“You have to keep it all supported”.

De benen van Beyoncé

Queen Bey, Sasha Fierce, Mrs Carter, of natuurlijk gewoon Beyoncé wordt niet voor niks een van de meest succesvolle artiesten aller tijden genoemd. Met een stem waar je U tegen zegt, dansmoves en uithoudingsvermogen van een topsporter, een charisma van jewelste en een look van een topmodel, heeft ze het allemaal. Toch is er één ding waar velen niet naar kunnen stoppen met kijken, namelijk haar benen.

Lang, gespierd en ook nog eens ultra-strak. Bij haar geen tekenen van ouderdom, spatadertjes, beenharen, bultjes, putjes of cellulitis. Kijk er lang naar en je begint te geloven in sprookjes. Want ja: Beyoncé is bovennatuurlijk goed bedeeld met haar benen, maar helemáál natuurlijk? Nee. Dat is het niet.

Het goedbewaarde showbizz geheim

Hoe het dan wel zit? Beyoncé heeft haar trucjes en wij knopen ze maar al te graag in onze oren.

Voor veel dansers en performers zal het verlossende antwoord op deze prangende vraag misschien wat minder uit de onverwachtse hoek komen dan voor anderen. De truc die ze gebruikt is namelijk veelgebruikt in de showbizz-wereld. Het geheim van de strakke podiumbenen van Beyoncé zijn namelijk panty’s. Heel veel panty’s.

Zoals je misschien wel kunt bedenken geven panty’s steun en een egale look. Draag je vier panty’s over elkaar, dan wordt dit nog verder versterkt. Nu zou dit er volgens panty-professionals erg onnatuurlijk uit zien met normale, huidkleurige panty’s. De truc is dan ook om hiervoor netpanty’s te gebruiken. De net-varianten blenden namelijk beter met de natuurlijke huidskleur. Kijk eens aan: weer iets bijgeleerd.

Dit is het geheim achter de strakke en gladde benen van Beyoncé

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte