Dit is de beste zonnebrandcréme voor je gezicht

fleur kaan w4Dj3MshHQ0 unsplash 5

Unsplash

Elke dag een SPF dragen is een must. Nu weten wij dat lang niet iedereen dit doet en kunnen we dit deels ook wel begrijpen. Een zonnebrandcrème is namelijk niet iets waar je snel aan denkt in de koudere dagen. Nu de zomer en lente eraan komen, is het wel echt belangrijk om dit dagelijks te dragen, hier ga je later namelijk alleen maar profijt van hebben. Zorg dus dat je een goede zonnebrandcrème voor je gezicht hebt.

Wees nog net op tijd voor de lente en sla meteen een SPF in.

Zonnebrandcrèmes voor het gezicht

Elke dag is er wel een bepaald niveau aan UV-straling buiten. Tegen UV-straling wil jij jezelf altijd beschermen, dus ook op de dagen dat het bewolkt is en je een winterjas aan hebt. Jezelf beschermen met een SPF in de lente en zomer is dus extra belangrijk, wat een goede zonnebrandcrème voor je gezicht onmisbaar maakt in je ochtendroutine. Jezelf insmeren met zonnebrand zorgt ervoor dat je huid zo lang mogelijk mooi blijft en er jeugdig uit blijft zien.

Wij hebben de beste zonnebrandcrèmes voor je gezicht op een rijtje gezet:

1. Lancaster – Sun Care Oil – Free Milky Fluid SPF50

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F03%2FLancaster zonnebrandcreme Douglas

Deze zonnebrandcrème van Lancaster is een olievrije crème die ideal is voor mensen met een acnegevoelige huid. Beschermt goed tegen de UV-straling.

2. e.l.f. – Suntouchable! Whoa Glow SPF 30

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F03%2FElf zonnebrandcreme Douglas

Deze zonnebrandcrème van e.l.f. is niet alleen goed voor het tegenhouden van de UV-straling, maar dient ook nog is als primer voor je make-up. Het is een hydraterende crème voor normale, droge of vette huid.

3. Coola – Mineral SPF 30 Face Matte Sunscreen Cucumber

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F03%2FCoola zonnebrandcreme de Bijenkorf

Deze goed beschermende zonnebrandcrème voor je gezicht van Coola heeft niet een standaard zonnebrandgeur. Deze ruikt namelijk naar frisse komkommer. De ingrediënten kalmeren de huid en zorgen tegelijkertijd voor voldoende vocht.

4. Dermalogica – Prisma Protect SPF 30 – dagcrème

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F03%2FDermalogica zonnebrandcreme de Bijenkorf

Als je iets meer geld over hebt voor een goed beschermende crème, dan is deze van Dermalogica een goede optie. Dit is namelijk een dagcrème met SPF30 er in. Hydrateert supergoed en beschermt ook nog is tegen UV. Wil je echt alleen een SPF, dan hebben ze van Dermalogica ook alleen een zonnebrandcrème.

5. La Roche-Posay – Anthelios Oil Control SPF 50+ Gel-Cream

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F03%2FLa roche posay zonnebrandcreme Look Fantastic

Deze zonnebrandcréme voor je gezicht van La Roche-Posay geeft je juist een matte look in plaats van de glimmende look, die een andere zonnebrandcréme normaalgesproken afgeeft. Heb jij dus last van een glimmende huid en wil je dat dit niet nog meer zichtbaar wordt door een SPF, dan zou dit een goede optie zijn.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte