Dit doen bijna alle celebrities nadat ze een facelift hebben gedaan

Dit doen celebrities vrijwel allemaal nadat ze een facelift hebben gedaan

ANP

Heb je ooit iemand willen afleiden van iets dat zich afspeelde, maar waarvan je niet wilde dat de ander het zag? Of gedaan alsof je iets zag, ernaar gewezen om vervolgens gauw weg te rennen zonder dat de ander het meteen in de gaten had? Deze techniek blijkt bij sommigen vaker van pas te komen dan je denkt.

Niets aan de hand hier, hoor!

Onrealistische schoonheidsnormen en schaamte

In celebrityland lijkt het altijd een strijd te zijn om de leukste, knapste, beste, liefste, grappigste en slimste te zijn. Helemaal nu hierbij ook nog vrijwel dagelijks gepost wordt op social media en paparazzi op elke hoek van de straat ligt om kiekjes te schieten, brengt dat voor beroemdheden soms heel wat struggles met zich mee. Het resultaat? Het streven om er – altijd – onrealistisch knap uit te zien. Dit, samen met eeuwen staande en evoluerende schoonheidsnormen zorgen ervoor dat steeds meer celebrities ervoor kiezen om hun uiterlijk te veranderen. En nee, dan hebben we het niet over een nieuwe make-up truck of ander kapsel.

Botox, fillers, facelifts, maar helemaal puur natuur

Van botox tot fillers en van neus- en ooglidcorrecties tot gehele facelifts, niets klinkt ons meer vreemd in de oren. Uiteraard moet iedereen lekker doen waar die zich goed bij voelt, maar toch blijft het opvallend dat eigenlijk niemand er openlijk voor uitkomt. Vrijwel geen celebrity lijkt vies te zijn van een spuitje of operatie, maar de wereld vertellen wat er precies is gedaan? Ho maar.

Ondanks dat dit goed zou zijn om te delen, om de onrealistische standaarden te laten verschuiven, zou het ook goed zijn om te laten zien wat er allemaal achter schuil gaat. Zo zijn de meeste ingrepen zeker niet zonder risico’s en duurt het vaak weken voordat het lichaam hersteld is. Toch rust er altijd nog een bepaalde schaamte op het onderwerp, waardoor bekendheden vaak hun best doen om te doen alsof er niets aan de hand is.

Nieuwe coupe voor de afleiding

Dit schijnen velen te doen, door middel van een andere opvallende verandering, namelijk: wél een ander kapsel. Door een nieuwe coupe, in een andere kleur aan te laten meten, is dat kapsel vrijwel meteen onderwerp van gesprek en ligt daar de focus van fans, media en paparazzi. Hartstikke handig, want daardoor valt het plots niemand op dat er eigenlijk veel meer is veranderd. Welke celebrities er allemaal slim gebruik lijken te hebben gemaakt van deze truc? Kijk maar gauw hieronder.

Kylie Jenner

Nieuw kapsel of cosmetische ingreep? ANP

Zoë Kravitz

Celebrities, nieuw kapsel of cosmetische ingreep? ANP

Nicola Peltz

Nieuw kapsel of cosmetische ingreep? ANP/Getty Images

Emily Ratajkowski

Celebrities met nieuw kapsel of facelift ANP

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte