Deze Zara-parfums zijn perfecte dupes van duurdere geuren

parfum e1696260641798

Unsplash

Dat Zara niet vies is van copy-pasten, dat wisten we al. Elk seizoen komen ze weer met nieuwe geuren – die eigenlijk helemaal niet zo nieuw zijn.

Ook nu heeft Zara weer een aantal parfums die precies lijken op geuren uit het duurdere segment. Wij zetten ze voor je op een rij.

Cherry Smoothie | Tom Ford Lost Cherry

Lost Cherry van Tom Ford is een parfum dat ruikt naar exotische kersen en bittere amandel. De Zara dupe hiervan is Cherry Smoothie. Als je van zoete geuren houdt, is dit zeker een aanrader.

@ohuprettythings

#perfumedupe #ohuprettythings #zaracherrysmoothie

♬ Cherry Blossom – Lana Del Rey

Deep Garden | Carolina Herrera Good Girl

Good Girl van Carolina Herrera is een geur met een stout randje. De slogan is daarom ook “good to be bad” en dat ruikt je terug. De winterse geur is perfect voor komend seizoen met jasmijn en als topnoot tuberoos. De dupe van deze bloemige geur is Deep Garden.

@jordanexn

She is so right 💕Good girl by carolina hererra is my all time favourite perfume but you can get the scent for the low with zara’s deep garden #dupealert #goodgirlperfume #fragrancetok #fragrancetiktok #carolinahererragoodgirl #carolinaherreragoodgirlparfum

♬ THIS AND THIS DUPES – Sean Anthony

Woman Gold | Paco Rabanne Lady Million

Lady Million van Paco Rabanne is een verleidelijke geur met noten van honing, oranjebloesem en framboos. De dupe hiervan is Woman Gold. Hiermee bespaar je een hoop geld, maar ruik je alsnog even heerlijk.

@obsession_zara

PACO RABANNE✨LADY MILLION #fashiontiktok#zara#zarahaul#neiperte#zarafashion#parfums#zaraparfum#zaradupes#dupe#follow#likes#ladymillion#womangoldzara#tiktok#woman#girl

♬ I Like It – Cardi B & Bad Bunny & J Balvin

Tuberose | Dior J’adore de Dior

J’adore de Dior is een prijzige geur. Het parfum heeft een bloemige noot, waardoor het een zoete geur achterlaat. De dupe hiervan is Tuberose die in een roze flacon wordt verkocht.

@thecrisvlog

Respuesta a @Resnik Sofia 🔥🔥❤️❤️ #perfumesimportados #perfumesparamujer #perfumescheck #dupedeperfumes #argentina #buenosaires #perfumesdezara #dupesdeperfumescaros #jadoredior #dupedior #perfume #perfumesfemeninos #dupeando

♬ THIS AND THIS DUPES – Sean Anthony

Supreme Vanilla | Yves Saint Laurent Black Opium

Black Opium is een winterse geur met vanille, peer en jasmijn. Het is een wat diepere geur die lang blijft hangen. Ook is de geur vrij prijzig, maar gelukkig heeft Zara hier een heerlijke dupe van. Dat is namelijk Supreme Vanilla.

@scentualp

Not ZARA flooding with ALL THE DUPES‼️😱 But do we even mind for a fraction of the price 🤌… Have you tried the latest SUPREME VANILLA: dark and seductive vanilla, perfect for the coming autumn months 👌 #scentualp #tiktokreel #zaraperfume #zara #perfumedupe #arabperfume #fragrance #perfumechallenge #perfumecollection @ZARA

♬ THIS AND THIS DUPES – Sean Anthony

Red Temptation | Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Red Temptation is misschien wel een van de bekendste dupes, daarom mag hij niet ontbreken in dit lijstje. Dit komt omdat hij verdacht veel lijkt op Baccarat Rouge 540 van Maison Francis Kurkdjian. Deze geur is bloemig en heeft een amber en houtachtig briesje.

@daphnevbuerink

zara dupe #dupe #zaraparfum #zaraparfumdupe #parfumdupe #baccaratrouge540 #temptationred #zara #luchtje #namaak #nospon #fy #fyp

♬ original sound – luhvrlyrics

Golden Decade | Yves Saint Laurent Libre

De laatste geur is Libre van Yves Saint Laurent. Deze geur staat voor vrijheid en bevat vanille, orchidee en bergamot. De dupe van deze verleidende geur is Golden Decade.

@chanouazmara

DOOOP!! #fyp #zaradupe #parfumdupe

♬ original sound – Chanou Azmara

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte