Deze waterproof mascara’s blijven de hele dag zitten met dit regenachtige weer

pexels cottonbro studio 4620813

Pexels

Met dit regenachtige weer kan je maar beter een waterproof mascara aanschaffen, zodat jij niet met uitgelopen ogen rondloopt. In de wonderen wereld van de make-up zijn er talloze waterproof mascara’s om dit probleem te voorkomen. Maar welke zijn nou het best?

Wij hebben onze all time favorite waterproof mascara’s voor jou op een rijtje gezet.

Lancôme Hypnôse waterproof mascara – €24,00

Voor extreem volume is deze mascara perfect. Een klassieker onder de mascara’s, die al vijftien jaar onveranderd is. Van dag- tot avondlooks, deze waterproof variant wil jij toevoegen aan je dagelijkse make-up routine.

Lancôme ICI PARIS XL

Clinique High Impact Waterproof mascara – €25,60

Deze mascara blijft de hele dag zitten. Ideaal voor degenen die de hele dag volle en lange wimpers willen zonder klontjes. De mascara is parfumvrij, wat ook erg fijn is.

Mascara ICI PARIS XL

Lancôme Monsieur Big waterproof mascara – €24,00

Lancôme kennen de meeste mensen van de geweldige mascara’s. Ook deze Monsieur Big mascara is een aanrader. Speciaal voor degene die niet houden van een heftige ooglook is dit exemplaar een fijne voor jouw dagelijkse look. Ook een perfect cadeau voor de feestdagen.

Mascara Monsieur Big ICI PARIS XL

M.A.C Stack Waterproof mascara – €36

Een favoriet onder velen van ons is deze mascara van M.A.C. Deze mascara blijft 24 uur zitten en is vlekvrij. Elke wimper wordt beschermd voor water, waardoor deze variant dé perfecte keuze is voor het regenachtige najaar.

M.A.C mascara De Bijenkorf

Dior Diorshow Waterproof mascara Chataigne – €43

Naast de basic zwarte mascara, zijn er ook genoeg andere kleuren waardoor jij jouw ogen kan laten spreken. Zoals deze bruine mascara van Dior. Deze kleur geeft jouw ogen een verleidelijke look, op een natuurlijke manier.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F11%2Fmascara Dior De Bijenkorf

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Waterproof – €42,01

Mascara van Yves Saint Laurent mag niet ontbreken in dit lijstje. Vooral voor de feestdagen is deze variant onmisbaar. De mascara creëert een nepwimper-effect waardoor jouw ogen extra opvallen.

Yves Saint Laurent De Bijenkorf

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte