Deze spray van Color Wow heeft TikTok in een houdgreep

NSMBL 1 2024 01 02T144155.434

TikTok Joseph Maine

Als we naar celebrities op de rode loper kijken, valt één ding op: hun haar glanst altijd zo mooi. Benieuwd hoe je de extreme glans kan bereiken met je eigen haar? Volgens TikTok is daar het ideale product voor. Namelijk de Extra Mist-ical Shine Spray van Color Wow.

Voor glanzend haar á la Kim Kardashian, wil je deze spray gebruiken.

De glansspray van Color Wow

Dit jaar ging de Dream Coat van Color Wow viraal op TikTok. Dit product zorgt ervoor dat je haar waterbestendig is en glanst als een malle. Eigenlijk een soort shiny regenjas voor je haar. Niet verkeerd, in een klimaat als dat van Nederland. Ook beschermt het product je geliefde lokken tegen hitte-tools. Op deze TikTok-video laat een haarstylist zien welk resultaat er met het product behaald kan worden.

@joseph.maine

Have you tried it yet?! #DreamCoat by #ColorWow #waterproofhair #humidityproofhair #thermalprotectant

♬ original sound – Joseph Maine

Mocht je fan zijn van dit product, dan is er nu nog een spray van Color Wow die steeds populairder wordt. We hebben het natuurlijk over de Extra Mist-ical Shine Spray. Deze spray laat jouw lokken glanzen zoals nooit tevoren. Op TikTok zien we verschillende video’s en die zijn alleen erg veelbelovend.

@joseph.maine

#ExtraShineSpray by #ColorWow gives major light reflection and light hydration without feeling greasy! #shinespray #shinyhair

♬ original sound – Joseph Maine

Deze spray komt nu, in hartje winter, als geroepen. Tijdens de herfst en winter zit je doorgaans meer binnen, wat het temperatuurverschil met buiten vergroot. Dit in combinatie met de droge lucht van de verwarming kan ervoor zorgen dat je haar droger wordt, waardoor het er dof en statisch uit kan zien. Zo’n glansspray komt dus goed van pas.

Color Wow Extra Mist-ical Shine Spray – €30

color wow spray Douglas

Föhntips voor glanzend haar

Heb jij last van dof haar in de wintermaanden? Dan zijn er ook een aantal snelle tips die helpen de doffe look tegen te gaan. Föhn je haar bijvoorbeeld van boven naar beneden. Als je toch bezig bent, föhn het dan met koude lucht. Duurt iets langer, maar zorgt er wel voor dat je haar een stuk meer glanst. 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte