Deze skincare sets zijn een waardevolle investering

NSMBL 1 2024 02 13T154904.538

Douglas, Skins, Look Fantastic

Het samenstellen van dé skincare routine die jouw huid in topconditie houdt, is best een klus. Ben jij op zoek naar de magische formules en essentiele stappen voor jouw huid? Dan wil jij deze skincare sets aanschaffen. Op deze manier maak je kennis met de bestsellers van geliefde merken, zonder een fortuin aan fullsizes uit te geven.

Trial and error. Dat is hoe het is om een passende skincare routine samen te stellen. Niet ieder product zal doen wat ‘ie belooft. En jouw huid zal soms ook anders reageren op producten dan de huid van je vriendinnen. Zo is het nu eenmaal. Het vinden van de juiste routine is een lange weg – maar met deze handige kits snijd jij een paar stukjes van die lange weg af.

De beste skincare sets van geliefde merken

Geloof ons, dit zijn tactische aankopen. Je zou bijna kunnen zeggen dat ze je geld besparen #girlmath.

Sunday Riley Wake Up With Me Set – €95

Het merk Sunday Riley staat in de VS bekend als het it-girl skincaremerk met multifunctionele en doeltreffende formules. Hun bestsellers zijn het Good Genes serum, C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum en de Autocorrect Eye Cream. Deze vind je (naast een aantal andere fijne producten) allemaal in deze kit. Het Good Genes Serum en CEO zijn zelfs fullsize.

Wake Up With Me Kit – €95

skincare sets Skins

REN Clean Skincare Glow One Step Further Set – €29

Als je een gezonde glow wil, dan heeft REN de juiste producten voor je in huis. Vooral de Ready Steady Glow Daily AHA Tonic is een knaller. Maar gezien het om AHA gaat, wil je deze waarschijnlijk voorzichtig proberen.

REN Clean Skincare Glow One Step Further Set – €29

skincare sets Douglas

Drunk Elephant Day Dream Set – €26

Als er afgelopen jaar één merk viraal ging op TikTok, dan is het wel Drunk Elephant. Met deze Day Dream set probeer je al hun bestellers voor overdag. Als het bevalt, dan kan je altijd nog de fullsizes aanschaffen.

Drunk Elephant Day Dream Set – €26

skincare sets (1) Douglas

The Ordinary Blemish Control The Balance Set – €35,95

Werkt jouw huid de laatste tijd niet mee? En heb je veel last van onzuiverheden? The Ordinary heeft mogelijk de oplossing. Met deze zuiverende set ontdek je of één van deze producten (of misschien wel allemaal) de oplossing is voor jouw onzuiverheden.

The Ordinary Blemish Control The Balance Set – €35,95

skincare sets (2) Douglas

Kiehl’s Brighten and Glow Set – €76,95

Toen Kiehl’s deze set lanceerde voor de feestdagen trok ‘ie meteen onze aandacht. En thank the lord dat de set nu nog steeds verkrijgbaar is. Het is een combinatie van de klassieker The Ultra Facial Cream, het Vitamine C Oogserum en het Clearly Serum.

Kiehl’s Brighten and Glow Set – €76,95

skincare sets (3) LookFantastic

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte