Deze producten zijn onmisbaar in jouw najaar skincare routine

skincare producten najaar

Unsplash

De zomer is officieel voorbij en het koude weer komt eraan. Daarom heeft jouw huid wat extra liefde nodig. Door de weersverandering heeft jouw huid behoefte aan meer verzorging. Van serums tot vettige crèmes: zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij hebben een aantal producten voor je op een rijtje gezet die je wil toevoegen aan je skincare routine.

En gelukkig is het maar een kleine moeite om deze producten en ingrediënten in je routine te verwerken.

Deze producten wil je aan je skincare routine toevoegen in het najaar

Want een winterhuidje heeft toch net iets andere behoeften.

Vitamine C

Vitamine C heeft een heleboel voordelen voor je huid. Het is een perfect middel tegen huidschade, iets dat jij afgelopen zomer misschien hebt opgelopen. Het werkt ook uitstekend tegen acne-littekens. Vitamine C kan je als serum of crème smeren, waardoor je hem makkelijk toe kan voegen aan je skincare routine.

Exfoliant

Een goede exfoliant verwijderd dode huidcellen en legt de basis voor een voedende crème, heel belangrijk voor een goede skincare routine. In deze tijd van het jaar kan je huid snel uitdrogen. Exfoliant is een extra hulpmiddel dat ervoor zorgt dat jouw voedende crème diep in de huid trekt.

Oogcrème

Een voedende oogcrème is zeker een must voor het najaar. De huid rond je ogen is erg dun, waardoor het minder goed tegen kou en droogte kan dan de rest van je huid. Hierdoor is het belangrijk om een oogcrème te gebruiken. Hierdoor krijg je een frisse uitstraling, wie wil dat nou niet?

Lipbalsem

Veel mensen vergeten deze stap tijdens hun skincare routine, maar het is erg belangrijk om je lippen te blijven hydrateren. Door het koude weer drogen je lippen uit, waardoor ze gaan vervellen. Met behulp van een goede balsem heb jij het het hele najaar door glanzende lippen.

SPF

De zon is misschien minder fel, toch blijft hij ook in het najaar erg schadelijk voor je huid. Het is belangrijk om minimaal een SPF30 te smeren, zodat jij je huid goed kan beschermen tegen zonneschade. Zonneschade kan de huidcellen beschadigen waardoor je huid snel veroudert. Door een goede zonnebrand zorg je ervoor dat je de veroudering van je huid langer duurt. Wie wil dat nou niet?

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte