Deze primers laten jouw make-up de hele dag goed zitten.

ANP 464873847 1


(Photo by Anthony Behar/Sipa USA)

Wat een droom is het, wanneer je make-up er de hele dag uitziet alsof je het net hebt aangebracht. Met een goede primer kan je deze droom ook daadwerkelijk uit laten komen. Een primer is de juiste basis voor jouw make-up en laat het de hele dag goed zitten. Heb jij geen ervaring met dit product of wil je een keer een andere proberen? Bekijk dan dit lijstje met de beste primers.

En berg je primer en andere make-up op in de leukste toilettassen.

Urban Decay All Nighter Face Primer 30 ml – €23,95

Zeg je Urban Decay, dan denk je waarschijnlijk aan de populaire oogschaduwpalletten. Maar ook de All Nighter Primer is al jaren een echte bestseller. De naam zegt het al, dit product laat jouw make-up de hele nacht goed zitten. Hoe hard je ook feest, jouw make-up gaat voor acht uur lang geen kant op zodra je deze basis aanbrengt. En hij geeft tegelijkertijd ook nog een boost aan hydratatie.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F04%2Fall nighter primer

Plump Right Back Primer & Serum 30 ml – € 14,80

De Plump Primer & Serum van NYX is onder andere door TikTok een grote hit net als deze producten. Het is een krachtige product vol met vitaminen en geeft de huid een enorme boost. Tegelijkertijd voelt het product licht aan op de huid en dient het als de perfecte basis voor de rest van je make-up.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F04%2Fnyx primer

The Ordinary High-Adherence Silicone 30 ml – € 6,36

The Ordinary heeft niet alleen de beste, betaalbare skincare, ook heeft dit merk de fijnste foundations en concealers. En om deze de hele dag op hun plek te houden, gebruik je ook de primer van The Ordinary, namelijk de High-Adherence Silicone. Dit product hydrateert, matteert en egaliseert de huid en dat voor maar een klein prijsje.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F04%2Fprimer ordinary

 

E.l.f. Hydrating Face primer – € 8,00

E.l.f. is een betaalbaar make-upmerk, met de beste dupes van alle high-endmerken. Deze primer voor maar acht euro zit boordevol vitaminen en zelfs druivenextract. Dit product zorgt voor een glad canvas voor je make-up.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F04%2Felf primer

 

Deze primers laten jouw make-up de hele dag goed zitten.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte