Deze oude haarkrullers zorgen voor een flinke bos krullen

Scherm­afbeelding 2023 03 28 om 11.14.31 e1679995239671

TikTok/@@erinduganjurchak

Er is ontzettend veel wat je met je haar kunt doen. Zo kan je het vast dragen, in bijvoorbeeld een staart of een vlecht, of je kan het los dragen. Dan kan je kiezen uit stijl haar of krullen en ook dit kan op ontzettend veel verschillende manieren gedaan worden. Een van de manieren waarop je krullen kunt maken is nu opnieuw erg populaire, want op social media gebruiken steeds meer mensen oude haarkrullers.

En zoals in alle video’s te zien is geven deze haarkrullers een prachtig resultaat.

Oude haarkrullers

Bijna iedere vrouw heeft tegenwoordig wel een krultang in haar huis liggen. En hoewel je deze niet dagelijks gebruikt zorgt die er wel elke keer voor dat je haar wordt voorzien van prachtige krullen. Een krultang is alleen niet heel erg goed voor je haar en daar komen steeds meer vrouwen achter. Op social media is dan ook te zien dat steeds meer vrouwen alternatieve manieren proberen te vinden om hun haar te krullen. Zo zijn oude haarkrullers op dit moment erg populair en niet zonder goede reden.

Zo laat TikTok-gebruiker Erin Dugan Jurchak in haar video zien dat ze een set met oude haarkrullers heeft aangeschaft. Het zijn, zoals zij ze beschrijft, magic mushrooms waarin je je haar oprolt. In het apparaat waarin ze geleverd worden warmen ze eerst op, voordat je ze in je haar oprolt en dicht klikt. Als je dat hebt gedaan hoef je daarna alleen maar een uurtje te wachten voordat er prachtige krullen in je haar verschijnen.

@erinduganjurchak

Oh you know, found this in between wreaths at Christmas Tree Shoppe 🤣🤣 #hairtok #curlers #hairexperiment

♬ Blue Blood – Heinz Kiessling

Reacties

Erin laat in haar video weten dat ze flink onder de indruk is over de krullen die deze haarkrullers maken. En zij is niet de enige, want ook haar volgers delen hun enthousiasme over deze aankoop in de reacties. Zo schrijft een volger: “For an hour wait… so good, better than overnight ones I’ve seen.”

Andere volgers schrijven: “I like that there weren’t any weird creases either”, “Nah I need this can’t curl my hair for the life of me” en “Well it’s sooo pretty and beautiful than I thought!!”

@erinduganjurchak

Replying to @sabrinamccloud RESULTS!! what do we think yall #hairtok #curlers #hairexperiment

♬ Big Boy (SZA) – Sped Up Remix – viral audios & nightcore sped up

Deze oude haarkrullers zijn weer ontzettend populaire en zorgen voor een flinke bos krullen

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte