deze lip plumpers horen in jouw make-up tas

lipplumper e1705310306404

Unsplash

Je lippen meer volume geven, kan tegenwoordig ook zonder naalden en spuiten. Van Hyaluronzuur serum tot lipgloss met een plumping effect. Steeds meer make-up merken brengen verschillende producten op de markt om volle lippen te creëren. De ene lip plumper is heftiger dan de ander, daarom hebben wij verschillende varianten op een rijtje gezet.

Van high-end lipplumpers tot budgetproof exemplaren.

NYX Duck Plump Lipgloss Clearly Spicy – €9,56

Met een dun laagje krijgen je lippen al een stuk meer volume dankzij deze lip plumper, zonder het gevreesde eend-effect te veroorzaken. De Duck Plump is verkrijgbaar in achttien kleuren, voor ieder wat wils dus.

lipplumper Douglas

Dior Addict Lip Maximizer – Limited Edition – €36,00

Mocht je je lippen wat meer volume willen geven, maar het wel subtiel willen houden, is deze Dior variant perfect. Met ruim twintig kleuren, vind jij het ideale exemplaar voor jouw lippen. Daarnaast heeft deze lipgloss een verzorgende werking, waardoor je lippen niet uitdrogen.

lipplumper Douglas

E.L.F Lip Plumping Gloss – €5,60

De E.L.F Lip Plumping Gloss heeft een lichte dekking. Je lippen krijgen extra volume, maar het blijft subtiel. De lipgloss is perfect voor dagelijks gebruik, en is te koop in meerdere kleuren. Door de kokosolie worden je lippen verzorgd en ruiken ze ook nog eens heerlijk.

lipplumper Douglas

GrandeLips Lip Plumper Clear – €21,60

Als je opzoek bent naar een product die zorgt voor volle lippen binnen een paar minuten én een verzorgende werking, ben je bij GrandeLips aan het juiste adres. Zo heb je boterzachte lippen met extra volume. Ook als je je lippen wat extra kleur wil geven, kan je bij GrandeLips terecht. Deze lip plumper is namelijk in meerdere kleuren te koop.

lipplumper Douglas

Too Faced Lip Injection Maximum Plump – €25,60

Met deze lip plumper van Too Faced is net alsof je lippen in brand staan. Voor de ervaren make-upliefhebbers die de vaker lipgloss met een plumping effect gebruiken is deze variant perfect, het lijkt namelijk net alsof je fillers in je lippen hebt. Voor de beginners, is deze variant waarschijnlijk iets te extreem. Zo probeerde het team van NSMBL de Too Faced Lip Injection Maximum Plump uit, de meningen waren hierover verdeeld.

@nsmblmagazine

Wij testen de Too Faced Lip Injection… #mooiofzooi #toofaced #lipinjections #lipgloss #yesorno #test #testteam #review #beautyreview #beautytok

♬ origineel geluid – NSMBL magazine

lipplumper Douglas

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte