Deze glow stick van Chanel is de meest natuurlijke highlighter ooit

Scherm­afbeelding 2023 08 25 om 14.04.12

TikTok/@stxph.h

Nu glowy make-up alweer een tijdje helemaal hot and happening is zijn wij altijd op zoek naar goede nieuwe producten. Nu hebben we een highlighter (de Baume Essentiel multi-use glow stick van Chanel) gevonden die iedereen direct aan hun collectie wil toevoegen.

Dit is misschien wel de meest natuurlijke highlighter ooit!

De Baume Essentiel multi-use highlighter stick van Chanel

Op TikTok zijn er eindeloos veel video’s te vinden waarin mensen hun favoriete producten laten zien. Zo ging een tijdje geleden de vinyl gloss van Maybelline compleet viraal op het platform en ook deze waterproof setting spray van One/Size werd massaal besproken.

En nu is het weer raak. TikTok is op dit moment namelijk helemaal enthousiast over de Baume Essentiel multi-use glow stick in de kleur transparant van Chanel. Dit product, die je voor veel verschillende dingen kunt gebruiken, moet namelijk de meest natuurlijke highlighter ooit zijn. Klopt dit? Bekijk het resultaat zelf in de video hieronder!

@stxph.h

Replying to @Mariam me 🤝 this highlighter

♬ original sound – stephhui

Reacties

Als wij de video mogen geloven zijn we het zeker eens met deze stelling. In de TikTok-video is namelijk te zien dat deze glow stick voor de perfecte en subtiele highlight zorgt. Veel mensen reageren dan ook enthousiast in de reacties. Zo schrijft iemand: “Ooo yesss regular highlight is a bit much for me, this is perf.”

Andere kijkers schrijven: “And it last so looonnng, i use almost every day and I still have it for like 2.5 years, it’s so good”, “OMG! It’s my go-to as well and it’s almost finished! So good for everyday use! 😍😍😍” en “I was so influenced I bought it so fast it’s not even funny.”

Dupe

Is deze Chanel highlighter net iets te duur voor jou? Niet getreurd! In de comments geven veel kijkers aan dat er ook verschillende goede dupes van het product bestaan. Zo raden ze zowel de Glow Stick van Sephora in de kleur White als de Jelly Pop stick van Elf aan.

@rachelocool

Like… wow… #highlighter #elfjellypop #glow #dupe

♬ THOSE ARE NICE THOSE ARE BEAUTIFUL – OVOJESS 𓅓

@rainiercramer

Too pretty to use @Sephora Collection #makeup #viralmakeup #viralmakeupvideo

♬ original sound – rainiercramer

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte