Charlotte Tilbury Magic Vanish laat je wallen magisch verdwijnen

GettyImages 1388628049 e1653325758154

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar ons lukt het helaas niet altijd om elke avond die perfecte 8 uur slaap te krijgen. Dit resulteert vaak in wallen en hoe graag we het ook willen: zelfs onze full coverage foundation kan deze zwarte vlaktes niet verbergen. Maar gelukkig gaat er op dit moment een make-upproduct van Charlotte Tilbury viraal die dit wél voor elkaar weet te krijgen.

Je wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Charlotte Tilbury Magic Vanish

Instagram en TikTok zijn allang enthousiast over de producten van Charlotte Tilbury. Toch zijn gebruikers nog nooit zo enthousiast geweest over een product als over de Magic Vanish. Dit product zorgt er namelijk voor dat je wallen binnen een paar seconden verdwijnen en ook wij zijn compleet obsessed na het zien van de video’s.

Zo laat TikTok-gebruiker Kirsty – @kirsty.belle – in haar video zien hoe zij reageert op een andere vrouw die het product gebruikt. In de video is duidelijk te zien hoe de wallen van de vrouw tijdens het aanbrengen magisch verdwijnen. Dit zorgde ervoor dat ook Kirsty het product bestelde en uitprobeerde. Ook in haar video is te zien hoe haar wallen verdwijnen en hoe haar onderogen tegelijkertijd oplichten. Prachtig!

@kirsty.belle

IB @sherligarcia yeah i had to try this #makeup #beauty #StumbleToVictory #kirstybelle #viral #foryou

♬ original sound – Kirsty

Reacties

Na wat meer onderzoek zijn we erachter gekomen dat het product in vier verschillende kleuren verkrijgbaar is. Dit zijn de kleuren fair, medium, tan en deep. Er zit een roze ondertoon in het product en deze toon is precies de factor die ervoor zorgt dat je donkere onderogen verdwijnen.

In de reacties onder Kirsty’s video’s is te lezen dat niet alleen zij enthousiast is over het product. Volgers laten namelijk massaal positieve reacties achter. Zo schrijft een volger: “I need this in my life ASAP!!” Andere volgers schrijven: “*Sigh* *adds to basket*”, “I need that asap” en “One of the best products!”

Wil je het product zelf proberen? Bestel hem dan snel hieronder:

De Magic Vanish van Charlotte Tilbury – €33,00

Charlotte Tilbury Magic VanishBijenkorfCharlotte Tilbury Magic VanishBijenkorfCharlotte Tilbury Magic VanishBijenkorfCharlotte Tilbury Magic VanishBijenkorfCharlotte Tilbury Magic VanishBijenkorfCharlotte Tilbury Magic VanishBijenkorfCharlotte Tilbury Magic VanishBijenkorfCharlotte Tilbury Magic VanishBijenkorf

Dit make-upproduct van Charlotte Tilbury laat je wallen als sneeuw voor de zon verdwijnen

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte