Bye, dure huidverzorging! Deze budget skincare producten zijn net zo goed

fleur kaan w4Dj3MshHQ0 unsplash 5

Unsplash

Je huid goed verzorgen tijdens de koude wintermaanden is een must. Velen van ons investeren daarom in dure skincare producten, maar wist je dat dit eigenlijk niet nodig is?

Veel dure huidverzorgingsproducten zijn overgewaardeerd. Het is vaak gewoon een kwestie van marketing. Gelukkig zijn er genoeg skincare producten waar je niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen en ook nog eens een goede werking hebben.

The Ordinary

Als je last hebt van een droge huid, is het belangrijk om die goed te blijven hydrateren. Veel skincareliefhebbers zullen al iets van The Ordinary in huis hebben, want dit merk heeft de juiste producten als het aankomt op betaalbare huidverzorging. Van serums tot cleansers, voor elk huidtype is daar wat te vinden. Het The Ordinary Hydrators and OilsHyaluronic Acid 2% + B5 serum richt zich naast het hydrateren van de huid, ook op huidherstel.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F10%2Fserum The Ordinary

CeraVe

Een fijne dagcrème mag niet ontbreken in jouw skincare routine. De CeraVe Facial Moisturizing Lotion SPF30 is een dagcrème met een hydraterende en beschermende werking. Door de SPF30 bescherm je je huid ook in het najaar goed tegen UV-straling. De dagcrème heeft een lichte structuur waardoor het niet voelt alsof je een dikke laag op je gezicht hebt zitten.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F10%2Fcerave Bol.com

Vichy

Je huid goed reinigen is erg belangrijk als het op oneffenheden aankomt. Veel dure skincare merken beloven dat hun product écht werkt, terwijl er genoeg huidproducten effectief zijn waar je een stuk minder voor hoeft te betalen. Door een goede cleanser te gebruiken verzorg en voed je je huid. Zo heeft de Vichy Normaderm Phytosolution Purifying Gel Cleanser een zuiverende werking waardoor de huid ook minder vet is.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F10%2Fvichy Bol.com

Maybelline]

Als je je huid toch een beetje wil bedekken, maar ook wil verzorgen is de Dream Radiant Liquid Foundation van Maybelline een aanrader. De foundation geeft door de lichte substantie een natuurlijke dekking. Nog een pluspunt is dat de foundation hyaluronzuur en collageen bevat. Perfect om toe te voegen aan je skincare routine tijdens de wintermaanden, waar je huid wat extra liefde nodig heeft.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F10%2Ffoundation1 Bol.com

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte